Perusrituaali Saatanalle


Allaoleva rituaali on uusille ihmisille, heille jotka ovat kokemattomia. Nämä askeleet ovat jotta proseduuri muodolliseen kehittyneeseen rituaaliin tulisi tutuksi. Nämä rituaalit ovat heille jotka mieluummin tekevät seremonian ja tätä voidaan myös muokata noitakokouksille ja -ryhmille. Seremonialliset rituaalit eivät ole välttämättömiä henkisten tavoitteiden saavuttamisen kannalta kun olet kokenut. Kaikki mitä tarvitset on mielesi keskittyminen, toista vaadittavat värähtelyt [voiman sanat], ja niin edelleen ilman mitään näistä materiallisista rekvisiitoista. Ole hyvä, ja lue koko sivu sillä lopussa on selityksiä. Saatana/Lucifer edustaa tavallista kansaa. Toisin kuin kristityt kirkot kaikkine laajoine rikkauksine, loistoineen ja seremonnialisine esityksineen, Saatana ei odota hänen ihmisillään olevan kallita tavaroita rituaalia varten. Jos kaikki mitä sinulla on itsesi niin tämä sopii Saatanalle. Hän ymmärtää. Saatana, joka on meidän todellinen Luojajumalamme, on antanut meille kaikki mitä tarvitsemme sisällämme. Saatana edustaa ja tarkoittaa itsetehokkuutta ja henkilökohtaista voimaantumista jolloin voimme itse hallita elämäämme ja kohtaloamme ilman että meidän täytyisi orjallisesti palvella tai olla riippuvaisia jostakin meidän ulkopuolella. Saatana antaa meille tietoa jota me tarvitsemme päästäksemme käsiksi voimiin sisällä.
RITUAALI

Soita kelloa, kääntyen vastapäivään, kutsuen Neljää Helvetin Kruunattua Prinssiä. Voit tehdä tämän Athamella [jos sinulla on sellainen] TAI osoita vain vasemmalla etusormella ja visualisoi kanava sähkönsinistä valoa tulevan etusormesi päädystä täyttäen koko olemuksesi. Joka käännöksellä, sinisyys tulee vahvemmaksi ja vahvemmaksi, täyttäen ja ladaten koko olemuksesi. Aloita Saatanalla/Luciferilla, kohti itää, ja käänny pohjoista kohti Beelzebubia varten, länteen Astartea varten ja kohti etelää Azazelia varten, jatka lataamistasi sinisellä energialla joka käännöksellä:

Sitten, toista Kutsu Saatanalle:

KUTSU SAATANALLE:
In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.
Saatanan Nimessä, Maan Hallitsija, Todellinen Jumala, Kaikkivoipa ja Erehtymätön, Joka on luonut ihmisen näköisekseen heijastuksena Omasta kuvasta ja kaltaisuudesta, kutsun Pimeyden Voimat suomaan heidän infernaaliset voimat päälleni. Avaa Helvetin Portit tullaksesi tervehtimään minua Veljenäsi/Siskonasi ja ystävänäsi.

Toimita minut Oi Mahtava Saatana kaikesta menneisyyden erheestä ja harhaluulosta, täytä minut totuudella, viisaudella ja ymmärryksellä, pidä minut vahvana uskossasi ja palveluksessasi, jotta Voin olla aina läsnä Kanssasi antaen Suosiota, Kunniaa ja Ylistystä Sinulle ikuisesti ja aina.

Juo Maljasta

Tämä nyt on rituaalisi kohokohta jossa luet rukouksesi Isä Saatanalle. Kun olet valmis, sytytä paperi kynttilän liekissä ja aseta se hopeakulhoon palamaan. Nyt on aika meditaatiolle ja keskittymiselle.

Meditaation jälkeen on aika kun sinun pitäisi puhua Isä Saatanalle yksi yhden. Tämän jälkeen, lisää rukouksia [katso huomautus liittyen Saatanallisiin rukouksiin läheltä tämän sivun alaosaa] voidaan lausua. Voit rukoilla Enokiaksi tämän aikana, joko Enokian avaimilla valintasi mukaan, tai omilla rukouksilla.

Me kaikki olemme yksilöitä ja meillä on omat tapamme rituaaleille ja palvonnalle. Erittäin aikaisin, polvistua osoitettiin minulle Demonien toimesta, ja myös läheinen ystävä koki saman kokemuksen; polvistua kunnioituksesta, mutta tämä on sinun ja Isä Saatanan välinen asia.

Rituaalin lopuksi sulje sanoihin ELÄKÖÖN SAATANA!!

Käänny myötäpäivään ja soita kelloa.


*Kristillisen kirkon rahallisen ja poliittisen valvonnan vuoksi paikat, joissa mustia kynttilöitä voi ostaa, ovat käymässä vähiin. Niille teistä, jotka eivät löydä mustia kynttilöitä, on olemassa vaihtoehto. Luciferin väri on sininen. Sähkönsininen. Demonit ilmestyvät myös sinisessä aurassa. Ne meistä, jotka ovat nähneet Helvetin, ovat yhtä mieltä siitä, että sillä on sininen aura. KÄYTÄ SINISTÄ.

Mustan magian loitsuissa käytä punaista (viha) tai laivastonsinistä (sininen tai musta) Tummanruskea toimii myös hyvin. Tämä on vain ristittyjen yritys estää meitä harjoittamasta uskontoamme, ja se on suunnattu erityisesti teini-ikäisille ja nuorille. Saatana ymmärtää tämän ja vaihtoehdot ovat hänen kanssaan kunnossa.

Lapset ja teinit jotka eivät kykene saamaan rituaalitavaroita ja he jotka ovat taloudellisesti huonommassa asemassa, rituaali voidaan tehdä Sinun omassa yksityisessä Astraalitemppelissä.

*"Rukous" Satanismissa on hyvin erilainen kuin mitä kansa on indoktrinoitu uskomaan, kun otetaan huomioon ristityt ja muut vihollisohjelmat. 
Saatanallinen "rukous" on: 
1. Telepaattista viestintää meidän ja Saatanan ja/tai hänen Demoniensa välillä.
2. Toinen Saatanallisen rukouksen osa-alue on mantran, voimasanan/-sanojen, Enokian tai Riimujen värähtely. Värähtely on välttämätöntä loitsujen ja muiden loitsujen työstämisessä, sielujemme voimaannuttamisessa ja henkisessä edistymisessä.

Satanistisissa rituaaleissa käytettävä KELLO symboloi edellä selitettyä värähtelyä. Kun värähtelemme toistuvasti voimasanoja, mantroja, riimuja jne. samalla kun keskitämme ja ohjaamme energioita, astraalissa tapahtuu aaltovaikutus, joka ilmentää toiveemme aineellisessa maailmassa. Tämä on kellon symboliikka Saatanallisessa Rituaalissa. 


Takaisin Saatanallisiin Rituaaleihin