Mielen ja sielun voimat


TODELLISEN satanismin ydin on Luojajumalamme Saatanan työn loppuunsaattaminen ihmiskunnan hyväksi. Saatanaa estettiin saattamasta loppuun ihmiskuntaan kohdistunutta työtään: ihmissielun liittämistä jumaluuteen. "Jumaluus" on hengellistä ja fyysistä täydellisyyttä ja kuolemattomuutta sekä jumalallisia voimia, viisautta, ymmärrystä ja tietoa. Tämä on kaikkien aitojen okkulttisten tieteenalojen, kuten alkemian ja jumalten legendojen, perimmäinen sanoma, sillä ne kaikki ovat allegorioita, jotka sisältävät tämän voimakkaan sanoman.

Niille teistä, jotka eivät tunne henkisyyttä ja mielen toimintaa, joka tunnetaan nimellä "noituus", aion selittää tämän, jotta voitte ymmärtää, miten tämä toimii. Katsokaa ympärillenne, kaikki mitä näette, tietokoneen näyttö, tuolinne, sänky, huonekalut, autot ulkona, rakennukset, ikkunat ... kaikki mitä näette, oli kerran jonkun ajatus, ennen kuin se materialisoitui fyysiseen muotoon todellisuudessa. Haluan myös lisätä, että joissakin tapauksissa, kuten tieteessä, esimerkiksi myrskyt ilmentyvät itsestään; kuuma, kostea ilma törmää esimerkiksi kylmään, kuivaan ilmaan, mutta suurin osa kaikesta täällä oli kerran jonkun idea.

Noituuteen [oman mielen ja sielun voimien käyttäminen omien toiveiden saavuttamiseksi] perehtymättömien ihmisten mieleen tulee yleensä ensiksi kuvia vanhoista noita-akoista, joilla on terävät mustat hatut, luudanvarret, lepakot, kattilat, sammakot, konnat, amuletit, pyhät kivet, symbolit jne.

Voimat, joita ihminen käyttää, ovat aluksi hänen oman mielensä ja sielunsa voimia. Edellä mainitut, monet ovat vain hyödytöntä rekvisiittaa, kuten kattila. Toiset, kuten amuletit, kivirenkaat ja niin edelleen, vahvistavat energiaa. Tämä on tieteellinen tosiasia. Kristallit, kivet ja muut vastaavat vahvistavat ja voivat välittää energiaa. Piirit [noitien tai velhojen ryhmät] voivat olla erittäin voimakkaita energian vahvistamisessa, koska monet lahjakkaat ihmiset työskentelevät yhdessä soveltaakseen näitä voimia yhdessä, toisin kuin jos yksi yksin ei pystyisi suorittamaan tiettyjä toimintoja. Energian kohottaminen ja sen suuntaaminen tavoitteiden ja toiveiden saavuttamiseen, olivatpa ne mitä tahansa, on sitä, mistä noituudessa on kyse.

Näemme usein ympyröitä yhdessä astrologisten glyfien ja muiden okkulttisten symbolien kanssa elokuvissa ja vastaavissa. Energian nostamisen ja suuntaamisen astrologinen ajoitus on usein ratkaisevaa työn onnistumisen kannalta ja vahvistaa voimia huomattavasti. Noidat ja velhot, jotka tunnetaan myös nimellä maagit [ne, jotka käyttävät mielensä ja sielunsa voimia ja joilla on tämä tieto], käyttävät kaikkia mahdollisia keinoja voimiensa vahvistamiseksi. Tämä on tärkeää.

Demonit ja henkiset avustajat käyttävät usein sammakoita, konnia, kissoja, koiria ja muita eläimiä, joita kutsutaan "apuolennoiksi", avustaakseen maageja työssään ja kommunikoidakseen eläimen välityksellä, joka on aina hyvin hoidettu ja lähellä maagia; syntyy voimakas side. Apuolento tarjoaa myös suojelua ja on lahja Saatanalta. Eläimet ovat satanismissa pyhiä, ja niitä tulisi aina kohdella huolellisesti ja kunnioittavasti.

Yhteenveto:
1. Todellinen satanismi on työskentelyä oman mielen ja sielun sekä henkilökohtaisten voimien edistämiseksi.

2. "Noituus" on näiden mielen/sielun voimien käyttämistä. Symbolit, amuletit, kivet ja muu rekvisiitta toimivat energian vahvistamiseksi joko suoraan tai epäsuorasti niille, jotka haluavat käyttää mielikuvia voimiensa tehostamiseksi.


TAKAISIN SAATANALLISEN NOITUUDEN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2007, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457