Voima


Niin sanotun "loitsun" tekemiseen ei tarvita rekvisiittaa tai muita rituaalisia esineitä. Riittävän pitkään suoritetut voimameditaatiot ovat enemmän kuin tehokkaita kyvyssä vaikuttaa ympäristöönsä ja muihin. Kun oma kenttä on tarpeeksi vahva, on helppo siirtää ajatuksia, tunteita ja muita projektioita toisten mieliin. Jotkut ihmiset ovat vahvempia kuin toiset, ja projisointi voi kohdata jonkinlaista vastarintaa, tietenkin riippuen siitä, miten vahva SINÄ olet. Vahvimmilla ihmisillä on kuitenkin huomattavasti heikentynyt puolustuskyky, kun he nukkuvat. 

Heikkojen ihmisten kanssa on helppo olla tekemisissä missä tahansa. Menkää vain lievään transsiin, jossa keskitytte, ja huomaatte, jos he ovat siellä, missä voitte tarkkailla näitä ihmisiä, projisointienne ilmeiset vaikutukset. 

Muistakaa aina, että on hyvin tärkeää oppia hallitsemaan vihaa. Kun ihminen saavuttaa tietyn tason, rikoksentekijät, olivatpa he sitten ulkopuolisia tai läheisiä, kohtaavat epäonnea. Tämä voi olla hyvin järkyttävää, kun läheinen joutuu onnettomuuteen tai sairastuu vihasi seurauksena. Tämä tulee vallan mukana, ja sitä pitäisi hallita. Kun oma energiakenttä on tarpeeksi voimakas, se ei vaadi paljon. Meidän on aina oltava varmoja siitä, että tarkoituksemme on rikoksentekijöiden rankaisu. Jos tahattoman vihan jälkeen rikoksentekijä pyytää anteeksi ja kovat tunteet ovat poissa ja sitten henkilö kohtaa onnettomuuden, tämä voi aiheuttaa paljon katumusta. 

En voi liikaa korostaa näiden meditaatioiden voimaa, kun niitä tehdään tarpeeksi kauan ja johdonmukaisesti - joka päivä. 

Tiettyihin erityisiin asioihin, kuten sitomiseen, voidaan käyttää rekvisiittaa keskittymispisteenä. Suurimman osan ajasta pelkkä tahdon, keskittymisen ja halun kanssa johonkin asiaan paneutuminen saa sen ilmenemään, edellyttäen, että siitä ei olla huolissaan tai sitä ei käsitellä epäilevästi tai epätoivoisesti. 

Takaisin mieltä koskevaan tietoon