Sielun fysiikka


On olemassa vuonna 1956 löydetty subatominen hiukkanen nimeltä neutriino. Tämä hiukkanen on äärimmäisen pienen kokonsa ja vaikeasti hahmotettavan käyttäytymisensä vuoksi tiedemiesten vaikea tutkia. Maailmankaikkeuden puuttuvien 9/10:n uskotaan koostuvan neutriinoista ja neutriinon kaltaisista hiukkasista. Vaikka neutriinoilla on massaa, ne kulkevat fyysisen aineen läpi. On arvioitu, että auringosta lähtevällä neutriinolla olisi hyvät mahdollisuudet läpäistä Maasta lähimpään tähteen ulottuva lyijypaksuus törmäämättä mihinkään.

Fysiikan, tähtitieteen ja neurologian viimeaikainen kehitys tarjoaa odottamattoman läpimurron psyykkisten ja paranormaalien ilmiöiden ymmärtämisessä. Fyysisen kehomme atomit sisältävät paljon hienompia ja nopeammin värähteleviä neutriinoja ja neutriinon kaltaisia hiukkasia. Nämä hienommin ja nopeammin värähtelevät hiukkaset muodostavat sielun aineen, joka on liitetty fyysiseen kehoomme magneettisella narulla, joka katkeaa kuoleman hetkellä. Sielu irrottautuu kehosta, kun keho ei enää pysty toimimaan sen kotina.

Kun ihminen soveltaa itseään johdonmukaiseen voimameditaatioon, hänen chakransa värähtelevät nopeammin. Tämä vaatii harjoittelua, valmistautumista ja valmiutta, mutta korkeampien, valonnopeutta lähentelevien nopeuksien ansiosta ihminen pystyy pääsemään muihin ulottuvuuksiin tahdostaan. 

Ihmiskunta asuu tällä hetkellä alemmassa ulottuvuudessa. Tällä on paljon tekemistä maapallomme ja sen sijainnin kanssa avaruudessa. Korkeammissa ulottuvuuksissa värit, muodot, äänet ja ajatukset ovat elävämpiä. Ihminen voi nähdä seinien läpi ja kokea olevansa kaikkialla läsnä. Telepatia on erittäin voimistunut, ja muut aistit ovat paljon voimakkaampia ja avoimempia kuin mitä useimmat ihmiset ovat kokeneet. 


Takaisin mieltä koskevaan tietoon

 

© Copyright 2003, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457