Menneen elämän regressio


Tämä harjoitus vaatii syvää rentoutumista. Mene makuulle mukavaan asentoon. 

Aloita hengittämällä sisään laskemalla kuuteen* 
Pidä hengitystä kuuden laskun ajan 
Ja hengitä ulos kuuden laskun ajan. 

*6:n käyttö on vain ohjeellinen. Jos neljä on mukavampi, se sopii hyvin. ÄLÄ KOSKAAN ponnistele tai pakota itseäsi pidättämään hengitystäsi! Sinun pitäisi tuntea olosi mukavaksi ja rennoksi koko ajan. 

Tee tätä useita kertoja, kunnes tunnet itsesi täysin rentoutuneeksi etkä enää tunne kehoasi. Käännä huomiosi sisäänpäin ja koko takapuolellesi ja vapaaseen pudotukseen. Päästä vain irti ja putoamisen tunteen pitäisi ilmetä. Kokemattomille meditoijille tämä saattaa aiheuttaa huimausta. Jos tunnet olosi todella epämukavaksi tai huimaavaksi, keskity vain kehosi etuosaan pysäyttääksesi vapaan putoamisen. Mitä syvemmälle putoat, sitä syvempi on transsitilasi ja sitä helpompi on työskennellä mielesi kanssa. 

Kun olet saavuttanut syvän transsitilan, kuvittele mielessäsi käveleväsi kohti ovea. Kun kävelet kohti ovea, sano itsellesi, että kun kävelet ovesta sisään, astut menneeseen elämääsi. Tämän pitäisi olla elämä, joka edelsi nykyistä elämääsi. Kävele ovesta sisään ja katso ympärillesi ympäristöösi. 

Jos haluat palata useita elämiä taaksepäin, visualisoi ovi ja sano itsellesi, että palaat siihen vuoteen, johon haluat palata. Jos haluat mennä eteenpäin missä tahansa menneessä elämässä, tahdo itseäsi eteenpäin pyytämällä mieltäsi viemään sinut tiettyyn elämänvaiheeseen tai vuoteen. Käytä aikaa katsellaksesi ympärillesi ja kysy mieleltäsi kysymyksiä. Jos haluat taantua pidemmälle kussakin menneessä elämässä, tahdo itsesi taaksepäin käskemällä mielesi viedä sinut kauemmas taaksepäin, kunnes et voi enää taantua, ja kävele jälleen toisesta ovesta sisään ja sano itsellesi, että olet astumassa elämää edeltävään elämään, jota olet tarkkailemassa. Olet entistä kauemmas ajassa taaksepäin. Jos haluat mennä eteenpäin seuraavaan elämääsi, käytä samaa tekniikkaa, mutta ole tietoinen siitä, että tämä on vain yksi monista mahdollisista tulevaisuuksista. Tuodaksesi itsesi ulos, kävele takaisin ovesta nykyhetkeen. 

Takaisin mieltä koskevaan tietoon

TAKAISIN SAATANALLISEN VOIMAMEDITAATION PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457