Poikkeuksellinen kyky


On ihmisiä, joilla on poikkeuksellisia kykyjä. Tällä tarkoitan asioita, joita useimmat tavalliset ihmiset eivät huomioi. Luonnollinen telekinesia, pyrokinesia, äärimmäinen selvänäköisyys, paljon keskimääräistä parempi havaintokyky, selvänäköisyys, kyky laittaa ajatuksia toisten mieliin tai tahtoa niitä, kyky käyttää omaa biosähköä sammuttamaan, lamauttamaan ja/tai vaikuttamaan herkkiin sähkölaitteisiin - tietokoneisiin, televisioihin - ja muut kyvyt, ovat kaikki esimerkkejä poikkeuksellisista kyvyistä. Nämä lahjat voivat olla myös voimameditaatioiden tulosta.

Jos huomaat, että sinulla on näitä kykyjä, pidä ne omana tietonasi. Monien tietämättä CIA:lla, NSA:lla ja muilla maailmanvalloilla on ohjelmia, joissa he käyttävät ihmisiä, joilla on näitä kykyjä.* Ihmiset, joilla on nämä kyvyt, ovat vakava uhka vallankäyttäjille, koska heitä ei voi hallita. Vaikka elokuva "Sydämet Atlantiksessa" on fiktiota, sillä on paljon tosiasioihin perustuvaa pohjaa. Lahjakkaat ihmiset, jotka ovat heidän peukalonsa alla, pystyvät aistimaan muita, joilla on samat kyvyt. Ei ole kovinkaan monia ihmisiä, joilla on poikkeuksellisia kykyjä, jotka vain kulkevat vapaana tuolla ulkona. Niille, joilla on kykyjä, tiedätte, mitä tarkoitan - kun joudutte kosketuksiin toisen henkilön kanssa, jolla on näitä kykyjä - he voivat olla apteekissa, supermarketissa tai ravintolassa - voitte aistia heidät ja he voivat aistia teidät. Olette tietoisia toisistanne.

Tämä johtuu siitä, että teillä molemmilla on avoin energiakenttä. Teidän on ohjelmoitava auranne (joka on yleensä hyvin suuri) kulkemaan huomaamatta, jos haluatte säilyttää yksityisyytenne. Voit myös ohjelmoida aurasi niin, että se ei vaikuta sähkölaitteisiin, ellet halua sitä. Teet tämän yksinkertaisesti käskemällä sitä lopettamaan sen tekemisen, mitä et halua sen tekevän. Tämä voi kestää useita kertoja, mutta sen pitäisi olla tehokasta. 

Sama pätee ajatusten lukemiseen. Ohjelmoit aurasi niin, etteivät muut voi havaita ajatuksiasi. Tietenkin joku, jolla on paljon vahvempi energiakenttä, voi ohjelmoinnista riippumatta voittaa jonkun heikomman, mutta ohjelmoinnin, jonka tarkoituksena on pysyä huomaamattomana, pitäisi palvella tarkoitustaan tässä tapauksessa. 

USA:lla, maailmanvalloilla ja jopa Kiinalla on ohjelmia, joissa ne työllistävät meedioita ja sellaisia, joilla on kykyjä, joita näkee vain elokuvissa. Näillä ihmisillä ei ole vapautta. Heitä käytetään hyväksi ja monesti heidät murhataan, kun he eivät enää ole hyödyksi työnantajilleen.¹ 

Isä Saatana työskentelee niiden kanssa, joilla on kykyjä, ja suojelee heitä. Hän suojelee meitä, ja kun olemme valmiita, hän työskentelee näyttääkseen meille, miten voimme antaa itsellemme täyden voiman. Ne, jotka eivät ole satanisteja, menevät yksin, ja heidän elämänsä päättyy yleensä katastrofiin. 

Vallassa olevat kiistävät tällaisten asioiden olemassaolon ja antavat julkisia lausuntoja, joiden mukaan kyseessä oli "epäonnistuminen" ja niin edelleen. Tämä ei ole totta.² 

Niille teistä, joilla on poikkeuksellisia kykyjä (hyvin harvat tässä ryhmässä - tiedätte, keitä olette), kehotan teitä voimakkaasti omistamaan kykynne Isä Saatanalle rituaalissa. Hän suojelee teitä, työskentelee kanssanne ja opastaa teitä. Tämä voi olla yksinäinen tie, sillä muut sekoavat, järkyttyvät ja/tai pelästyvät. 

Kun muut tietävät salaisuutemme, heillä on valtaa meihin. Muista tämä. Pidä salaisuutesi, niin sinun ei tarvitse koskaan huolehtia. Ennen kaikkea - lapsille täällä - oppikaa kehittämään hallintaa. Älkää koskaan kehuskelko tai pröystäilkö. Voitte joutua väärien ihmisten huomion alle. 

Viitteet: 

*"Secret, Don't Tell; The Encyclopedia of Hypnotism", kirjoittanut Carla Emery, 1997
¹ Ibid
² Ibid


Takaisin mieltä koskevaan tietoon

 

© Copyright 2003, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457