Harhailevat ajatusmuodot


Yleisimmin tunnettu esimerkki ajatusmuodosta on "kummitustalo". Jotta paikassa olisi energiaa, siinä on tapahtunut hyvin tunteikas tapahtuma, yleensä väkivaltainen kuolema tai murha. Pelko, viha ja tuhoisat tunteet ovat niin voimakkaita, että ne jättävät jälkeensä olemuksen, jonka useimmat ihmiset (jopa keskivertoihmiset) voivat havaita. Ei ole suurempaa energiaa kuin se, joka vapautuu kuoleman hetkellä, ja jos kuolema oli väkivaltainen, koko alue voi haiskahtaa siltä vuosisatojen ajan.

Ajatusmuodot luovat energiamassan. Ne ovat voimakkaiden tunteiden ja ajatusten tulosta. Niiden elinkaari määräytyy sen mukaan, kuinka paljon energiaa niihin laitetaan. Jatkuva jonkin asian pohtiminen tietyn ajanjakson ajan antaa ajatukselle/tunteelle energiaa, joka saa oman muotonsa. Jokainen yksilö on erilainen auransa ja ajatustensa voimakkuuden mukaan. Joillakin ihmisillä on syntyessään luonnostaan vahva mieli ja aura aikaisempien elämien ansiosta. Useimmilla ihmisillä on auraansa kiinnittyneitä ajatusmuotoja. Unelmien, fantasioiden, raivon, vihan, halujen ja niin edelleen, kun niihin toistuvasti paneudutaan, ne muodostavat pysyviä ajatusmuotoja. Ajatusmuodot voivat olla joko positiivisia tai negatiivisia. Kummassakin tapauksessa ne voivat häiritä ihmisen ajatusprosesseja.

Kun meditoimme, lisäämme energiaamme. Ajatusmuodot, joita meillä on, saavat ravintoa tästä energiasta. Voimameditaatio on eräänlainen siivousprosessi. Voimme virittäytyä niihin ja poistaa ne, samoin kuin voimme tehdä muille, jotka ovat kiinnittyneet sieluumme. Näiden poistaminen tuo selkeämpiä ajatuksia ja mielenrauhaa. Se on parantava prosessi. 

Miten irrottaa ei-toivotut ihmiset/yksilöt aurastasi?

Takaisin mieltä koskevaan tietoon

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457