Korkea-arvoiset Jumalat ja Helvetin kruunatut ruhtinaat


Helvettiä hallitsee neljä suurta jumalan valtaa: Saatana, Beelsebub, Astaroth ja Azazel. Saatana  on kaikkein voimakkain ja kaikkien Hallitsija. 
Suuren aseman ja vallan jumalat avustavat vain uskottujaan ja läheisiä ystäviään. Ea/Enki [Saatana], Enlil [Beelsebub; alkuperäinen 'Baal'], Inanna [Ishtar, Isis, Astaroth] ja Shamash/Utu, Ashur [Azazel] olivat neljä suosituinta, voimakkainta ja huomattavinta jumalaa kaikkialla maailmassa. He olivat Mesopotamian alkuperäisiä jumalia. Kaikki ovat sukua toisilleen. Beelsebub/Enlil on Saatanan/Ea:n velipuoli. 

ASTAROTH

AZAZEL - [tunnetaan myös nimillä APOLLO, MITHRA, MITRA/SURYA, LUGH, SHAMMASH, UTU, SAMAS , BABBAR, Ashur (Assyrialainen), SHAMIYAH, SEMIHAZAH]

BEELZEBUB - [tunnetaan myös nimillä ZEUS, ENLIL, THOR, BEL, INDRA, PERKUNAS, TAI "BAEL"]

HELVETIN KUUSI PÄÄJUMALAA: 

AGALIAREPT 
Arvo: Kenraali 
Agaliarept paljastaa salaisuuksia ja mysteerejä.
Hänen alaisensa demonit ovat: Buer, Gusion ja Botis. 
Agaliarept pitää sysimustaa tukkaansa egyptiläiseen tyyliin, olkapään pituisena. Hänellä on oliivinvärinen ihonväri, ja hän on hyvin pitkä ja voimakasrakenteinen. Hän on melko hiljainen. 
– Ylipapitar Maxine


ASMODEUS /ASMODAY alias SYDONAY
Arvo: Kuningas, Helvetin pelitalojen johtaja. 
Asmodeus kuului serafien ritarikuntaan ja kantaa titteliä "Demonien kuningas". Hän hallitsee monia nautinnon valtakuntia. 
Hänet kutsutaan mieluummin paljain päin [ilman hattua tai päähinettä] ja hän opettaa tähtitieteen, aritmetiikan, geomantiikan ja käsityön taitoja. Hän vastaa kaikkiin kysymyksiin, löytää ja vartioi aarteita ja antaa kyvyn lukea toisten ajatuksia. Hän antaa näkymättömyyden ja voi rikkoa avioliittoja/suhteita.
Asmodeuksella on ihmisäiti ja hänen isänsä on jumala. Hänellä on sysimusta tukka, joka on punottu pitkin selkää, ja oliivinvärinen iho. Asmodeus on erittäin kohtelias ja herrasmies. Hän on pehmeä puhuja ja hänellä on pehmeä ääni. Asmodeus on hyvin miellyttävä demoni. 
– Ylipapitar Maxine
SIGIL


FLERUTY
Arvo: Kenraaliluutnantti 
Flerutylla on valta tehdä mitä tahansa työtä yön aikana. Hän voi myös saada raekiviä putoamaan mihin tahansa paikkaan.
Hänen alaisensa demonit ovat: Bathin ja Eligos.

Flerutylla on kultainen aura ja kullatut siivet, joissa on valkoiset sulat. Hän on lihaksikas ja hänellä on vaalea iho. Hänellä on pitkät kiharat vaaleat hiukset, jotka ovat hartioiden alapuolella. 
SYMBOLI


LUCIFUGE ROFOCALE
Lucifuge tunnetaan myös nimillä "Tarchimache" ja “Focalor” [Ks.]

Hän hallitsee kaikkia maailman rikkauksia ja aarteita. 
Hänen alaisuudessaan olevat demonit ovat Agares ja Margas. 
Lucifuge Rofocal avustaa niitä, jotka ovat vasta omistautuneet satanismiin. Hän on kärsivällinen, kohtelias ja pehmeä puhuja. Hänellä on kalju pää. Hänellä on yllään kaapu, joka on kirkkaasti kiiltävää hopeaa, jossa on kultaisia kohokohtia. Hän on melko hiljainen. Hänellä on syvä ääni ja lievä aksentti. 
– Ylipapitar Maxine
SIGIL


SARGATANAS 
Arvo: PRIKAATIMAJURI 
Sargatanas on suoraan Astarothin komennossa. Hän pystyy avaamaan kaikki lukot ja kuljettamaan kenet tahansa minne tahansa astraaliprojektiolla. 
Hän antaa näkymättömyyden ja taitoa rakasteluun. 
Hänen alaisensa demonit ovat: Loray, Valefar ja Foraii. 

Sargatanaksella on kauniit kultaiset siivet, ja hänellä on yllään punainen, kullalla pöllytetty kaapu. Hänellä on pitkät vaaleat hiukset, vaaleansiniset silmät ja vaalea iho. Hän oli hyvin hiljainen. 
– Ylipapitar Maxine


SATANACHIA
Arvo: Ylipäällikkö 
Satanachialla on syvällinen tietämys kaikista planeetoista. Hänellä on valta kaikkiin naisiin ja tyttöihin, ja hän tarjoaa eläimistä apuolentoja. Hänen alaisiaan ovat mm: Prulas, Amon ja Barbatos. 
SYMBOLI
SIGIL
Kuvan tehnyt: Apollus 


ABADDON
Abaddon tunnetaan myös nimellä Apollyon. 
Arvo: Sodan prinssi 
Abaddon on neuvonantaja. Hän on kuilun herra ja demonien kuningas. 
"Hän on melko kookas, sanoisin, että ainakin 2,5 metriä pitkä. Hän on vankkakenteinen, ja kun näen hänet, hänellä on jonkinlainen taisteluvarustus. Hän on tumman näköinen ja hänellä on tumma ihonväri, silmät ja hiukset sekä viikset." 


ABIGOR
Abigor tunnetaan myös goettilaisdemonien nimillä "Eligor" ja "Eligos". 
Arvo: 60 legioonan komentaja 
Abigor on taitava sodan salaisuuksissa ja ennustamisessa. 
Abigorilla on kauniit mustat siivet, joissa on valkoisia korostuksia. Hänellä on musta aura päänsä ympärillä ja suuret mustat silmät ilman iiriksiä. Hänellä on myös kaksi mustaa raitojen kaltaista merkkiä poskissa.
SIGIL


ADRAMELECH
Arvo: Suurkansleri
Saatanan yleisneuvoston puheenjohtaja, Saatanan vaatekaapin valvoja. Adramelech oli Avitien jumala. Nämä olivat muinainen kansa, jonka israelilaiset teurastivat raa'asti sukupuuttoon "Jehovan" johdolla.
Adramelech on hyvin pitkä ja hänellä on sysimusta tukka. Hänen hiuksensa on muotoiltu otsatukalla ja olkapäille asti, kuten monissa Egyptin temppeleissä ja pyramideissa olevissa maalauksissa nähdään. Hänellä on hyvin lävistävät mustat silmät ja intensiivinen katse. Hänellä on vaalea iho.
- Ylipapitar Maxine


ALASTOR
Saatanan tuomioistuimen antamien päätösten toimeenpanija.
Alastorilla on lyhyet vaaleat hiukset, jotka ovat tuuheat. Hänellä on vaalean sinertävänharmaat silmät ja hän näyttää hyvin nuorelta. Hänellä on valkoiset siivet ja hän oli pukeutunut valkoiseen, kun tapasin hänet.
- Ylipapitar Maxine


ANUBIS
Anubis tunnetaan myös Goetian demonina "Ipos".
Anubis on jättiläinen. Hän näyttää olevan kahdeksan jalan pituinen ja erittäin hyväruumiinen. Hänellä on suorat vaaleat hiukset korvien alapuolelle asti ja ruskettunut iho. Anubis on sakaalipäinen kuolleiden jumala. Hän auttaa kuolleiden asioissa. Hän toimii hautajaisten puheenjohtajana, ja hänet voidaan kutsua suojelemaan äskettäin kuolleita. Hän on kuolleiden sielujen suojelija ja opas.
- Ylipapitar Maxine
SIGIL


BEHEMOTH
Arvo: Yövahti
Behemoth johtaa kaikkia Helvetin kestejä ja juhlia.


BELIAL

Belial jakaa esityksiä ja arvonimiä. Hän sovittaa yhteen ystävät ja viholliset ja antaa apuhenkiä. Hän auttaa etenemään työssä ja saamaan korkeamman aseman. Hän tuo palveluksia muilta, jopa vihollisilta. Belial oli Hyveiden ritarikunnan prinssi.
Belial on pieni ja laiha. Hänellä on platinanvaaleat hiukset.
SIGIL


BELPHAGOR
Belphagor on nerokkaiden keksintöjen ja rikkauksien demoni. Hän lahjoittaa rikkauksia niille, joista hän pitää.
Belphagorilla on vaaleat hiukset ja lihaksikas ruumiinrakenne. Hän jättää yleensä lämpimän hehkun jälkeensä tavattuaan hänet. Hänellä on valkoiset siivet ja hyvin lävistävät silmät.


CHARON alias CHIRON
Charon kuljettaa sieluja Styx-joen yli helvettiin.


CIMERIES alias CIMEJES
**Cimeries tunnetaan myös egyptiläisenä jumalana "Khepera". Hänet tunnetaan myös nimillä "Kheperi", "Khepri", "Kheprer" ja "Cheperi".
*Hän totesi eräälle oppilaalle, että häntä puhutellaan mieluummin nimellä "Khepu".

Cimeries antaa henkistä voimaa ja rohkeutta. Hän tekee ihmisestä sankarillisen taistelussa, opettaa kirjallisuutta ja löytää kaiken kadonneen. Hän opettaa kielioppia, logiikkaa ja retoriikkaa ja on sotilaiden ja sotilashenkilöstön suojelija. Hän myös löytää haudattuja aarteita.
Hänellä on kauniit olkapään pituiset mansikanvaaleat hiukset ja hän on hyvärakenteinen. Hän on erittäin komea jumala, jolla on laaja siipien kärkiväli. Hänen siipensä ovat kultaiset. Häntä peittää kultainen kimalle.
SIGIL


DAGON
Dagon tunnetaan myös Goetian demonina "ZAGAN".
Dagon oli filistealaisten jumala. Hän on hyvin suuri kuten Anubis. Hän on ruumiiltaan kuin kehonrakentaja. Hänellä on suorat vaaleat hiukset, pieni suu, jossa on ohuet huulet ja sinertävän harmaat lävistävät silmät. Hän on maatalouden, maanviljelyn ja hedelmällisyyden jumala. Hän on maanviljelijöiden suojelija. On todisteita siitä, että häntä palvottiin myös Kaukoidässä Myanmarissa/Burmassa.
Shwedagon-pagodi, joka tarkoittaa "Suuri Dagon", puhuu puolestaan.
- Ylipapitar Maxine
SIGIL


HORUS
Horus tunnetaan myös Goetian demonina "Purson".
Hän on hyvin oikeudenmukainen. Hän muistuttaa Amon Ra:ta, mutta hänellä on pehmeämmät piirteet. Häntä seuraa neljä muuta demonia. Häntä kunnioitetaan suuresti demonien keskuudessa ja hänellä on hyvin korkea asema. Hyvin nuorekkaan näköinen Horus voi valaista koko huoneen energiallaan ilmestyessään.
- Ylipapitar Maxine
SIGIL

 

LILITH [Klikkaa tästä]


MAMMON [ZEUS]
Arvo: Helvetin rahastonhoitaja
"Mammon" ei ole hänen oikea nimensä. "Mammon" on hepreankielinen sana, joka tarkoittaa rahaa, ei mitään muuta. Se, miten tämä nimi liitettiin demoniin/jumalaan, johtui väärintulkinnasta ja tietämättömyydestä. Huomasimme työskennellessämme demonien kanssa, että kreikkalainen jumala Zeus vastaa "Mammonia".
Zeuksella on lyhyet platinanvaaleat hiukset, joissa on aaltoja, ja hyvin vaaleat sinertävänharmaat silmät. Hänellä on laakerikruunu, valkoinen tooga ja hän on vankkarakenteinen.
- Ylipapitar Maxine


MASTEMA
Mastema on tärkeä muinaisen Egyptin demonitar. Hän hallitsee ja on mustan magian ja noituuden asiantuntija. Hänellä on kauniit pitkät vaaleat kiiltävät hiukset, jotka ovat täynnä kiharoita ja siivet puhdasta kultaa.
- Ylipapitar Maxine


MORAX
Morax tunnetaan myös nimillä Foraii, Forfax, Marax ja on egyptiläinen jumalatar "Maat".

Morax opettaa astrologiaa, tähtitiedettä, vapaita tieteitä sekä kivien ja yrttien maagisia ominaisuuksia. Hän tarjoaa myös apuhenkiä. Hän on järjestyksen, totuuden ja oikeuden jumalatar. Hän on hyvin arvostettu muiden demonien keskuudessa. Hänellä on sysimusta tukka, jossa on otsatukka, oliivinvärinen iho ja hiustyyli, joka esiintyy egyptiläisissä maalauksissa. Hänellä on suuret valkoiset siivet ja hän on hyvin pitkä.
- Ylipapitar Maxine
SIGIL


MULCIBER
Sijoitus: Pandemoniumin kaupunginkaartin komentaja.
Mulciber on Beelzebubin kakkosmies. Hän on Pandemoniumina tunnetun kaupungin arkkitehti ja insinööri. Hän on erittäin älykäs ja strategian ja sodankäynnin asiantuntija. Hän rakensi ja suunnitteli Saatanan suuren palatsin.


NEPHTHYS
Nephthys on goetialainen demonitar "Bathin" ja hänet tunnetaan myös nimellä "Nebthet".
Nephthys on Setin vaimo. Kuten Thoth ja Seshat, he esiintyvät usein yhdessä. Kun Nephthys ilmestyy, hänellä on mukanaan vartijademoneita. Hän on pitkärakenteinen ja hänellä on paljon pitkiä kiharaisia vaaleita hiuksia. Nephthys on hyvin ystävällinen ja puhelias. Hän on taitava taikuudessa, tuntee voimasanoja ja on parantava jumalatar. Hän on myös kuoleman jumalatar ja miehensä Setin tavoin pimeyden jumalatar.
- Ylipapitar Maxine
SIGIL 1
SIGIL 2


NERGAL alias HADES alias PLUTO
Nergal on yksi Saatanan seitsemästä pojasta ja alamaailman hallitsija. Hänen vaimonsa on Erishkegal. Hänellä on valta kuolleisiin.


NEBIROS
Nebiros tunnetaan myös Goetian demonina "Neberius alias Cerberus".
Arvo: Kenttämarsalkka ja kenraalitarkastaja
Hänellä on valta aiheuttaa pahaa kenelle tahansa.
Hän opettaa mineraalien, metallien, vihannesten ja eläinten ominaisuuksia. Hän hallitsee ennustamisen taidon ja on taitava vuorovaikutuksessa kuolleiden kanssa.
Nebirosilla on vihertävä aura. Hänen värinsä on eloisa vihreä.
- Ylipapitar Maxine
SIGIL


OSIRIS
Osiris tunnetaan myös Goetian demonina "Orias, Oriax".
Osiris on manalan, kuoleman ja ylösnousemuksen jumala. Hän lahjoittaa vakautta, voimaa ja uutta voimaa kuoleman jälkeen. Osiriksella on syvä ääni ja hän on kalju, ja hänen otsassaan on tatuointi.
SIGIL


RAUM
RAUM ON EGYPTILÄINEN JUMALA "KHNUM".

Raum luo rakkautta ja sovittaa vihollisia. Hän voi tuhota maineen, kaupunkeja ja/tai omaisuutta. Hän voi ottaa rahaa toiselta ja tuoda sen maagille.
Hän on egyptiläinen jumala "Khnum", joka tunnetaan myös nimillä Khnemu, Khnoumis, Chnemu, Chnum.
Hän on pässipäinen jumala. Hän ilmestyy loistavalla valkoisella hehkulla ja hänellä on pässinpäänaamari. Hänellä on siivet, joissa on mustavalkoisia raitoja kuten seepralla, ja hänellä on egyptiläistyyliset vaatteet. Raum on hyvin antelias. Hän lahjoittaa telepatiaa ja kyvyn kommunikoida eläinten kanssa. Hän on hyvin ystävällinen jumala.
SIGIL


SCIRLIN
Scirlin on yksi Helvetin sanansaattajista ja voi olla avuksi muiden demonien kutsumisessa. Hän edustaa Luciferin auktoriteettia.


SEKHET
Sekhet tunnetaan myös nimillä "Sekhmet", "Sechmet", "Sekhait", "Sekhautet", "Sekhem" ja "Sakhmis".
Sekhet on leijonajumalatar ja tunnetaan voimastaan. Hän on soturi ja kunnioitettu sodan ja taistelun jumalatar.
Hänellä on pitkät mustat siivet, joissa on punaisia raitoja. Hänellä on hyvin tumma iho ja vaaleat hiukset, joissa on kiharat. Hänellä on syvä ja voimakas ääni.


SESHAT
Seshat tunnetaan myös nimillä "Sefkhet-Aabut" ja "Sesheta".
Seshat on erittäin vaalea ja hänellä on pitkät vaaleat hiukset, joissa on kiharoita. Hän on äärimmäisen kaunis ja Thothin vaimo. Hän on Thothin seurana ja avustaa häntä monissa hankkeissa. Hän on egyptiläinen älykkyyden jumalatar, ja hän on miehensä tavoin kirjuri. Hän on kirjallisuuden ja kirjastojen jumalatar. Hän hallitsi kaikkia Egyptin muinaisia kirjastoja. Toisinaan hän tuuraa Thothia, kun tämä on kiireinen. Ne meistä, jotka ovat työskennelleet Thothin ja Seshatin kanssa, näkevät heidät yhdessä tai joskus Seshat tulee luoksemme miehensä tilalle, joka on aina erittäin kiireinen. Thoth on kaikista demoneista kiireisin.
- Ylipapitar Maxine


SET
Set tunnetaan myös Goetian Demonina "SITRI"**, Seth, Sethi, Sit, Sut, Sutekh.
Set on egyptiläinen pimeyden herra. Hän on yksi Saatanan seitsemästä pojasta.
Hänellä on tumma ihonväri ja sysimusta tukka. Kun tein hänelle energiatyötä, hänellä oli aluksi kumimaiset tummanruskeat siivet. Kun hänet vapautettiin, ne muuttuivat kauniiksi pehmeiksi mustiksi höyhenpeitteisiksi siiviksi kuin korpilla. Hänellä on pitkä musta satiininen kaapu. Hän oli hyvin ystävällinen, pehmeä puhuja ja jätti minulle voimakkaan energisen rauhan tunteen. Hänellä on kaunis energia. Setin vaimo on jumalatar Nephthys. He voivat joskus esiintyä yhdessä.
- Ylipapitar Maxine
SIGIL


SORATH
Sorath on auringon jumala. Hänen sanotaan olleen Adolf Hitlerin henkilökohtainen suojelusdemoni.
Sorath hallitsee energiavirtaa, joka käsittelee ihmisen psyyken "id:tä", muuttuneita tajunnantiloja, ajatusmuotoja, elementaaleja, selittämätöntä, odottamatonta ja tuntematonta sekä ihmeitä. Sorath on "Sulkija", kun taas Azazel on "Avaaja". Suuri Jumala Sorath ei pidä kaikista, sillä hän on ikuisen mustan palavan auringon ruumiillistuma, joka on palaa kuin yö ikuiselle päivälle. Hänen lukunsa on seitsemän, ja hän hallitsee eläinradan kolmentoista merkkiä, joita on vain yksi, ja hänen aikansa on mikä tahansa, kun Kuu ei ole missään eläinradan merkissä. Hän hallitsee pohjoisesta.
Mieli on hyvin hankala, erityisesti se osa, jota me maagikot käytämme. Mielen jumalaosa voi tehdä aivan mitä tahansa. Saatana luottaa omiinsa, eikä kenenkään muun tähän voimaan. Se ei aktivoidu kenellekään, ja jos se aktivoituu, se tekee sen kauhistuttavana opetuksena niille ulkopuolisille, jotka yrittävät valjastaa tämän voiman. Sorath hallitsee "lähempää osaa", "tuntemattoman mielen" energiavirtaa, ja hän on jumala, joka hallitsee maailmankaikkeuden jokaisen auringon lähettämää energiaa. Hän hallitsee magnetismin keskusta ja kaikkien elämän tekijää sekä kaikenlaisia fotogeenejä ja aurinkovoimaa. Sorath totesi, että kaikki maailmankaikkeuden auringot vaikuttavat meihin, ei vain omamme. Pohjoinen tuli, aurinko yläpuolella. Lopuksi totean, että ihmeet eivät ole jotain, jonka jumalat saavat aikaan. Jumalat ovat sen yläpuolella. Heidän maailmansa on ohi sen, että he tarvitsevat tai ymmärtävät, mitä ihme on. Ihmeet tulevat MEISTÄ. Se, mikä yhdelle on ihme, voi kirota toista; mikä on kadonnut, voi esimerkiksi toinen löytää sen.
- Salem Burke

Sorath kuuluu pohjoismaiseen jumalten rotuun. Hän on pitkä, ja hänellä on vaaleat pitkät hiukset.
-Ylipapitar Maxine


THOTH tunnetaan myös nimillä "Hermes" [kreikkalainen], "Merkurius" [roomalainen], "Tehuti", "Ningishzidda" ja "Quetzalcoatl" [Keski-Amerikka].

*Yllä olevat tiedot on sanellut Thoth henkilökohtaisesti.
Thoth on erittäin korkea-arvoinen ja tärkeä demoni. Hän on yksi Saatanan seitsemästä pojasta. Hän on jumalista nerokkain ja älyllisin. Hän on hyvin sympaattinen, äärimmäisen karismaattinen ja ystävällinen. Hän on kaikista demoneista kiireisin, ja häntä voi olla vaikea saada osallistumaan kutsuun, ellei kutsu ole hänelle tärkeä. Hänen vaimonsa on Seshat. Hän toimii usein Thothin sijaisena, kun tämä ei voi olla paikalla.
Thoth on parantamisen ja lääketieteen todellinen isä. Hän on lääkäreiden, sairaanhoitajien, ensihoitajien, sairaaloiden työntekijöiden, parantajien ja kaikkien lääkintäalalla työskentelevien suojelija.

Kaikki me, jotka olemme nähneet Thothin ja olleet tekemisissä hänen kanssaan, olemme yhtä mieltä siitä, että hän on pitkä, lihaksikas, erittäin hyvärakenteinen, hänellä on paksut kultaisen vaaleat hiukset ja siniset silmät. Hän on vaaleaihoinen. Hän pitää hiuksiaan taaksepäin kammattuina ja letissä kuten Asmodeus, molemmilla on hiukset yli olkapäiden.


Takaisin Demoneihin, Helvetin Jumaliin

 

© Copyright 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457