Selväkuuleminen


Selväkuuleminen (clairaudience) on termi psyykkiselle kuulemiselle. Kun herkkyys lisääntyy johdonmukaisen voimameditaatio-ohjelman myötä, voi avata mielensä kuulemaan astraaliääniä. Mielen avautumisen alkuvaiheessa astraaliääniä voi kuulla päänsä sisällä; samoin kuin ajatusten kanssa. Kun ihminen etenee, ääniä voi kuulla pään ulkopuolelta ja ne ovat paljon voimakkaampia. Selväkuuleminen alkaa yleensä astraalisten äänien kuulemisella mielen sisällä.

Alussa, ainakin oman kokemukseni mukaan, pääni ulkopuolelta kuulemani asiat olivat hölynpölyä eikä niillä ollut mitään arvoa. Nämä tapahtuivat, kun avasin kruunuchakrani. Kuten kaikki muukin, selväkuuloisuus vaatii aikaa, meditaatioita psyykkisten korvien ja päächakrojen avaamiseksi, jotta pääsee käsiksi tähän astraaliäänten ulottuvuuteen.

Kun ihminen edistyy, voi kuulla taivaallista musiikkia. Tämä on mitä kauneinta. Isä Saatana vieraili muusikko Giuseppe Tartinin luona unessa. Hän kuuli Isän soittavan mitä kauneinta viulumusiikkia, "sanoinkuvaamattoman kaunista". Hän heräsi ja kirjoitti muistiin sen, mitä pystyi muistamaan, mutta hän ei koskaan pystynyt jäljittelemään musiikin kauneutta. Hän antoi kappaleelle nimen "Paholaisen liverrys".

Kaikilla energian taajuuksilla on omat äänensä. Koko maailmankaikkeus toimii värähtelyllä. Yksi mielenkiintoisimmista kokemuksista selväkuuloisuudessa on kosmoksen äänien kuuleminen.

Mitä avoimemmaksi ihminen tulee psyykkisesti, sitä todennäköisemmin hän kohtaa erilaisia ääniä. Mitä tahansa kelloista soittoon, surinaan, pörinään (tämä on biosähköisyyttä; muinaisessa Egyptissä mehiläinen oli pyhä hyönteinen. Tutankhamonin takapäähineeseen (arkkuun) on kiinnitetty kultainen mehiläisen pistin), huilun ääniä, meren pauhua ja muita. Tietyt äänet voivat olla ärsyttäviä, mutta nämä oireet häviävät, kun elimistö tottuu elämänvoiman kohonneeseen tasoon.

Seitsemän korvaa liittyy seitsemään chakraan. Keskittämällä tietoisuutensa niihin meditaation aikana ja avaamalla ne, selväkuulemisen kyky ilmenee. Avataksesi ne, visualisoi tähti, joka avautuu kullekin ja loistaa kirkkaasti. Tämän jälkeen lisää kirkkautta ja halkaisijaa. Näiden energiapisteiden avaaminen antaa mielelle mahdollisuuden kuulla astraalista ja avaa väyliä parantavan energian kiertämiselle. Tästä voi olla apua ihmisille, joilla on ongelmia huonon näön, kuulon, päänsäryn ja muiden ongelmien kanssa. Sekä psyykkisten silmä- että korvapisteiden meditointi on hyvin voimakasta astraaliviestien vastaanottamisessa.

Muista, että jos joskus kuulet jotain, mistä et pidä, viritä se pois ja sulje se.

Aiheeseen liittyvät linkit: 

Saatanallinen voimameditaatio

Azazelin chakraääni -meditaatio

Selväkuulemispisteiden avaaminen ja meditointi

Äänimeditaatio


Takaisin mieltä koskevaan tietoon

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457