Aivoaallot


Aivoaaltoja on neljää päätyyppiä: Beta, Alpha, Theta ja Delta. 

Beeta-aallot kuvaavat tietoista valveillaolotilaa 14 syklistä sekunnissa ja siitä ylöspäin. Tietoinen mieli ei ota suggestioita kovin hyvin vastaan. Tietoinen mieli tekee pääasiassa päättelyä, logiikkaa, ajattelua ja panee täytäntöön sen, mitä se jo tietää. Korkeampia beeta-aaltojen syklejä käytetään rituaaleissa, joissa tarvitaan paljon aktiivista energian syöttöä, kuten kostossa. Hyvä esimerkki on ympyrän voimakartion rakentaminen. Mitä innostuneemmaksi ihminen tulee, sitä korkeammat syklit sekunnissa aivoissa ovat. 

Alfa-tila toimii matalammalla syklitasolla, 7-14 sekunnissa. Tämä on transsitila, jolloin kehoa ei voi enää tuntea, ja äänet voivat muuttua kivuliaiksi. Tämä on meditaatio- ja unialuetta. Syvässä meditaatiossa laskeudutaan theta-tilaan.

Alfa-tilassa ihminen on avoin suggestioille, koska tietoinen looginen mieli on vaimentunut. Tietoinen puolustuseste on alhaalla. Hypnoosi tapahtuu tällä tasolla. Kun olemme alfatilassa, voimme ohjelmoida omaa ja/tai toisten mieltä. Mitä syvemmälle alfatilaan mennään, sitä lähemmäs thetaa päästään.

Voimme vaikuttaa toisiin, kun he ovat unessa tai alfatilassa. Tämä on yksi syy siihen, että useimmat maagit tekevät loitsutyönsä mieluummin yöllä, kun useimmat ihmiset nukkuvat. 

Puhuminen nukkuvalle ihmiselle toimii hänen mielensä ohjelmoimiseksi. Tämä voidaan tehdä jopa etäältä, kun keskitytään voimakkaasti, visualisoidaan henkilö ja ohjataan ajatuksia hänen päähänsä. Tämä voidaan joutua toistamaan useita kertoja. Mielen ja auran vahvuus määrää onnistumisen. Varmista, että ajatukset, jotka sijoitat hänen mieleensä, ovat käskyjä, kuten jos kerrot jollekin jotain, mitä haluat hänen tekevän puolestasi. Ole rauhallinen, mutta luja ja sinnikäs. Se voi kestää jonkin aikaa, riippuen mielesi voimasta, mutta ajan myötä tulokset ilmenevät.

Psyykkisiä kokemuksia voi tapahtua alfatilassa. Sekä uneksiminen että uniunet tapahtuvat alfatilassa. 

Teta-tilassa on 4 - 7 sykliä sekunnissa. Tässä tilassa kaikki tunnekokemuksemme tallentuvat ja se on alitajuntaa. Theta-taso avaa oven laskeutua vielä syvemmälle psyykkiseen/astraaliseen maailmaan. Vaikka psyykkisiä kokemuksia on mahdollista saada alfatilassa, syvällisimmät kokemukset tapahtuvat theta-tasolla. Tällä tasolla voi kokea astraalimatkoja ja psyykkistä viestintää, saavuttaa valaistumisen ja päästä muihin ulottuvuuksiin; tällöin pääsee myös menneisiin elämiin. 

Aivoaaltojen aktiivisuus delta-tilassa vaihtelee 0-4 syklin välillä sekunnissa. Tämä on täydellistä tajuttomuutta, koomaa. 

Kun olemme alfatilassa, toiveidemme visualisointi ikään kuin ne olisivat todellisia ja todella tapahtuisivat, saa ne ilmenemään todellisuudessa, varsinkin jos mukaan liitetään affirmaatioita. Teoriassa sanotaan, että alitajunta uskoo sen, mitä sille kerrotaan tässä tilassa olevan totta. Affirmaatiot on ilmaistava nykyhetkessä. Alitajunta ei ymmärrä sanaa "tulee", koska se on määrittelemättömässä tulevaisuuden aikamuodossa. "Tulee tapahtumaan" ei koskaan tapahdu. Varmista, että sanamuoto on juuri sellainen kuin haluat, ja tarkastele jokaista näkökohtaa, tai jokin odottamaton ja kohtalokas asia voi aiheuttaa sen, että asiat menevät pieleen. Sanamuoto on tärkeä, ja se on suunniteltava huolellisesti. Eräs nainen toivoi voittavansa kilpailun. Hän kertoi itselleen toistuvasti olevansa paras ja kävi läpi koko henkisen harjoituksen. Kävi ilmi, että hän oli paras, mutta puolueellisten tuomareiden takia hän hävisi kilpailun.

Mitä intensiivisempiä visualisointejasi ovat, sitä voimakkaammin mielesi/ajatuksesi toimivat vetämään puoleesi sitä, mitä haluat.

Alfa-tasolle laskeutumisen harjaantuminen on yleensä välttämätöntä, ennen kuin voit helposti laskeutua Theta-tasolle mielesi mukaan. Tämä voidaan saavuttaa itsehypnoosin avulla.

Takaisin mieltä koskevaan tietoon

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457