Okkulttinen voima aivoissa


Käpyrauhanen on aivojen osa, joka antaa voimaa niin sanotulle kuudennelle aistille ja muille paranormaaleille kyvyille. Se on myös autuuden tuntemusten keskus. Käpyrauhanen on tavallisella ihmisellä toimimaton. Toimimaton käpyrauhanen on analoginen katkaistun selkäytimen kanssa, jossa aivot eivät pysty lähettämään viestejä liikuttamaan kehon osia katkaistun alueen alapuolella. Ainoa ero on, että se vaikuttaa sieluun.

Vuosisatojen saatossa ihmiskunta on kristinuskon ja siihen liittyvien ohjelmien vuoksi alikehittynyt ja rappeutunut henkisesti. Siksi ihmiskunta kokonaisuudessaan on psyykkisesti voimaton. Kristillisen kirkon tavoitteena on aina ollut pitää ihmiskunta ilman tietoa ja voimaa. Aina kun kristillinen kirkko otti jonkin alueen hallintaansa, muinaiset hengelliset tekstit poistettiin ja/tai tuhottiin. Sitten kirkko korvasi poistamansa tiedon valheilla ja kuvitteellisella historialla. Tämän vuoksi ihmiskunta on nykyään henkisesti siinä, missä se on. Masennus, sairaus, kurjuus, avuttomuus ja tietämättömyys ovat seurausta tämän hengellisen tiedon menettämisestä. Keskiverto ihminen käyttää vain 5-10 % mielenvoimastaan. Tämä on analoginen raajalle, joka on liikuntakyvytön, kipsissä ja on jäykkä ja kuihtunut, mutta vain pahempi. Ihmiskunnalta on evätty pääsy psyykkisiin voimiin sukupolvien ajan käytön puutteen kautta, ja se on lähes menettänyt ne. Käpyrauhasen aktivoimiseksi voimameditaatioita on tehtävä säännöllisesti. Tämän rauhasen voimaannuttaminen ja sen aktivoiminen ja käyttäminen vie aikaa. 

Käpyrauhanen toimii yhdessä aivolisäkkeen kanssa. Molempia näistä rauhasista stimuloidaan kruunuchakran avaamisen kautta.

Käpyrauhanen ja aivolisäke sopeutuvat ja alentavat biosähkövirtojen taajuutta. Ne ovat psyykkisen energian muuntajia. Psyykkinen energia tulee sisään korkeampien chakrojen kautta ja laskeutuu alaspäin kruunuchakran kautta, jossa se tulee aivoissa olevaan käpyrauhaseen. Kun se saapuu aivoihin, värähtelynopeus hidastuu. Aktiivinen käpyrauhanen toimii muuntajana, joka hidastaa energiaa edelleen matalammalle taajuudelle. Tämän jälkeen energia siirtyy aivojen hypotalamuksen alueelta aivolisäkkeeseen. Aivolisäke muuttaa energian edelleen vielä matalammaksi taajuudeksi, jotta aivot voivat omaksua ja lukea sen. 

Koko ihmiskunta toimii matalalla taajuudella. Voimameditaatio ja chakrojemme pyörittäminen nopeuttaa tätä värähtelyä korkeammalle tasolle, jossa olemme psyykkisesti avoimia ja tietoisia. Korkeampi värähtely suojaa meitä myös sairauksilta ja negatiiviselta energialta.

Aivokurkiainen (lat. corpus callosum) toimii tiedonvaihtona molempien aivopuoliskojen välillä. Useimmat ihmiset eivät käytä aivojen oikeaa puolta, koska elämme vasemman aivopuoliskon maailmassa. Tyhjiömeditaatio hiljentää ajattelun ja logiikan vasemman puolen ja avaa meidät oikealle puolelle, joka on intuitiivinen/psyykkinen puoli.

Valo on sielulle välttämätöntä. Valoon on liitetty niin paljon negatiivisuutta kristillisten ohjelmien väärinkäytön ja New Age -liikkeen vuoksi. Valo liittyy salamointiin, joka symboloi luomista ja on ikivanha Saatanan symboli; salama. Voimme matkustaa valolla ja käyttää valoa omiin tarkoituksiimme.

Toisin kuin muut uskonnot, satanismi ja tiede toimivat yhdessä. Me koemme, näemme ja ymmärrämme. Saatana selittää asioita.

Useita vuosia sitten onnistuin aktivoimaan käpyrauhaseni. Tuloksena oli autuas tunne, jota en ollut koskaan ennen kokenut, ja tämä tunne läpäisi koko aurani. Valkoinen valo tulvi koko päähäni. Pystyin näkemään tämän hyvin pimeässä huoneessa, jossa olin. Tunsin myös painetta ja rypäleen kaltaisen tunteen; pienen turvotuksen pääni sisällä, joka oli käpyrauhaseni. Se oli mitä kauneinta. Saavutin tämän tietyn meditaation avulla. Saavutettuani energiapiikin keskitin kaiken tämän energian palloksi ja kierrätin sitä jokaisen chakrani läpi, ja kun saavutin kuudennen chakrani kolmannen silmäni takana, pudotin tämän energiapallon käpyrauhaseni päälle, aivan kuudennen chakrani alapuolelle ja hieman sen sivulle. Sitten hengitin energiaa suoraan käpyrauhaseen.
— Ylipapitar Maxine Dietrich


Takaisin mieltä koskevaan tietoon

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457