Henkisen sodankäynnin taktiikat ja strategiat


Me vaikutamme. Kirouksemme ja yleisölle antamamme tiedotus vaikuttavat viholliseen. Meidän on työskenneltävä hellittämättä ja pidettävä vauhtia yllä. Kukaan ei käännä selkäänsä langenneelle viholliselle, ennen kuin hän on täysin ja kokonaan KUOLLUT. Jos tekee niin, saa useimmissa tapauksissa puukon selkäänsä tai pahempaa. Ihmiset, jotka kannattavat sitä, että ei tehdä mitään, kutsuvat Saatanan vihaa. He ovat vähintäänkin arvottomia.

On olemassa monia taktiikoita, joilla voidaan tehokkaasti taistella ja työskennellä vihollisen tuhoamiseksi. Seuraavassa on joitakin tapoja, joilla voi työskennellä vihollisen tuhoamiseksi. Lisäksi toivotan tervetulleeksi kaiken muun panoksen, sillä tämä on erittäin vakavaa:

Kirjoittakaa tai laittakaa niihin omia "traktaattejanne": www.exposingchristianity.com ja jättäkää siihen teksti "Kristinusko on VALHE! tai HUIJAUS!"

Pinot kristillisiä traktaatteja voi huomaamattomasti heittää roskiin. Törmäsin jokin aika sitten suureen pinoon odotushuoneessa. Heitin ne roskiin, pyysin vastaanottovirkailijalta ison kupin ja menin naistenhuoneeseen, kusin kuppiin ja tein hemmetin hyvin ja varmasti, että traktaatit olivat kyllästyneet kusella roskissa, jotta yksikään kusipää ristitty ei voisi pelastaa niitä.

Pesulassa minulla on aina kynä käden ulottuvilla, jotta voin kirjoittaa www.exposingchristianity.com kaikkeen Jehovan todistajien sairaaseen likaan, jota he ovat ripotelleet ympäriinsä. Laitan sinne myös muita muistiinpanoja. Ihmiset, jotka tykkäävät piirrellä, voivat myös turmella tätä roinaa, esimerkiksi nasaretilaisen kuvia miten tahansa. Pointtina on se, että annamme heille ymmärtää, ettei tätä suvaita, ja levitämme totuuden sanomaamme vastakohtana heidän valheilleen.

Saatanallisia traktaattejamme voidaan myös jättää kirjastoihin, sijoittaa kristillisiin kirjoihin ja niin edelleen. Sanonta "Kynä on miekkaa väkevämpi" toimii, mutta tämän hirviön kohdalla meidän on tehtävä kaikkemme. Tieto on ollut ystävämme, ja sillä on enemmän vaikutusvaltaa kuin useimmat uskovat. Tiedän tämän ja olen nähnyt siitä todisteita.

Jos joudut selviytymään kristinuskon kanssa vähittäiskaupoissa, yrityksissä ja missä tahansa muualla- VALITA!!!!!!
Ristityt ovat toimineet ilman vastustusta vuosisatojen ajan. Varmista, että valitat johtajalle, aluepäällikölle tai kenelle tahansa, joka on auktoriteetissa. Pysyt hiljaa etkä sano mitään - näin osoitat, että suvaitset heidän läsnäolonsa ja tunkeilunsa. Minä valitan AINA. Muista olla ammattimainen, älä korota ääntäsi, älä tule tunteelliseksi tai käytä niin sanottua "rumaa" kieltä. Monissa paikoissa, kuten täällä Tulsassa, Oklahomassa, joka on aivan keskellä paskamaista raamattuvyöhykettä, on itse asiassa rikkomus "kiroilla" julkisesti. Niin pahoja ja surkeita nämä ristityt ovat työskennellessään perusoikeuksienne riistämiseksi. Heitä vastaan on taisteltava joka käänteessä. Muistakaa - vapautemme on vaakalaudalla. Meillä ei ole varaa hävitä.
Olkaa tiukkoja ja menkää asiaan. Jos et saa myönteistä vastausta, merkitse muistiin esimiehen nimi ja vie asia jollekin, jolla on korkeampi auktoriteetti, esimerkiksi piirijohtajalle, ja muista merkitä muistiin kielteinen vastaus, jonka sait alaiselta esimieheltä, hänen nimensä, puhuttelupäivä ja kaikki muu tärkeä. Kirjoita kaikki ylös. Kerro, että olet loukkaantunut etkä enää tee yhteistyötä heidän kanssaan, jos he eivät toimi tilanteen korjaamiseksi.

Käytä internetiä - siellä on niin paljon e-ryhmiä ja keskustelupalstoja - tuhansia. Ihmiset esittävät siellä kysymyksiä uskonnosta, myös satanismista. Kerro heille totuus siitä, että satanismi EI ole elävää veriuhria jne., kuten niin monet uskovat virheellisesti. Pelkkä www.exposingchristianity.com kirjoittaminen vastaukseksi on nopea ja tehokas tapa tehdä kannanotto ja paljastaa, mistä xianismissa on kyse. Tämä voidaan tehdä - vain kopioi ja liitä, sivu kerrallaan. Ihmisten tarvitsee vain klikata linkkiä. Sivusto hoitaa loput. Kun olin uusi satanisti, työskentelin ateistifoorumeilla, joissa väittelin ristittyjä vastaan. Parempi ateisti kuin ristitty. Työskentelin myös muissa e-ryhmissä ja käytin päivittäin pari tuntia taistellessani xianismia vastaan. Saatana on osoittanut minulle vuosien varrella, että ponnistukseni verkossa edellä mainittujen kanssa olivat tehokkaita ja vaikutusvaltaisia.

Ristittyjen e-ryhmien kanssa, tee kopio ja liitä. Harva ristiläinen todella lukee Raamattua. Kylväkää epäilyä, mielipahaa, pettymystä ja mitä tahansa muuta voitte tehdä luodaksenne tuhoa xianistien yhteisöissä. Kopioiminen ja liittäminen on monissa tapauksissa parasta verkossa, koska ihmiset ovat taipuvaisempia lukemaan sen, mikä on heidän kasvoillaan, kuin klikkaamaan linkkiä, vaikka molemmat ovatkin tehokkaita.

Kirotkaa vihollinen armottomasti! Kirotkaa heidän johtajansa! Olkaa muurinmurtajia. Älkää koskaan hellittäkö, ennen kuin he ovat täysin ja täydellisesti tuhoutuneet. Kirouksemme toimivat ja ovat toimineet. Asiat vievät aikaa ja niitä on toistettava. Monet kiroukset tätä vastenmielistä ohjelmaa vastaan ovat saaneet voimakkaat voimat liikkeelle. Olkaa kärsivällisiä. Ristismi on valtava hirviö, jolla on uskomatonta vaurautta ja valtaa. Se ei kaadu päivässä, mutta se kaatuu aikanaan. Lukumäärissä on voimaa. Aivan kuten yksittäinen muurahainen ei ole suuri uhka, ottakaa armeija muurahaisia, ja ne riisuvat hedelmätarhan hyvin lyhyessä ajassa.

Niillä, jotka työskentelevät Saatanalle, on hänen suojeluksensa, ja heidät palkitaan suuresti. Saatana ilmoitti minulle huhtikuun 30. päivän yönä 2008, että ajat tulevat taloudellisesti paljon huonommiksi. Hän sanoi myös: "Monet ihmiset kuolevat". Ne, jotka eivät tee mitään Saatanan hyväksi, eivät voi odottaa mitään vastineeksi. Helvetin Voimat ovat nyt hengellisessä taistelussa eikä niillä ole aikaa tuhlata niihin, jotka eivät jaksa vaivautua. Ne meistä, jotka ovat Saatanan sotureita, eivät saa ainoastaan henkilökohtaista suojelua, vaan myös suojelua rakkaillemme. Mitä enemmän teemme Saatanalle, sitä enemmän hän tekee meille. Helvetin Voimat vapautettiin kaikki loppuvuodesta 2002 kevääseen 2003. Vihollinen on nyt sotapolulla suuressa vauhdissa. Luonnonkatastrofit, kulkutaudit ja kaikenlaiset iljetykset ilmenevät kaikkialla maailmassa. Ihmiset, jotka ovat niitä harvoja valittuja ja kiihkeitä ristittyjä, työskentelevät kaikin mahdollisin tavoin yrittäessään saada tuon raamatullisen profetiapaskan näyttämään todelliselta, jotta he voisivat huijata lisää massoja.

Yksilöinä meidän on tehtävä kaikki, mitä pystymme tekemään. Ihmiset, jotka ovat VIP-ihmisiä eivätkä voi riskeerata mainettaan - käyttäkää vaikutusaluettanne! Jos olette epävarmoja siitä, mitä tehdä, pyytäkää Saatanalta ohjeita. TULET saamaan räikeän ohjeen työskennellä huomaamattomasti, mikä tahansa ammattisi onkin, tai mitä tahansa voit tehdä, mikä ei vahingoita asemaasi. Tiedän, että JoS:lla on ihmisiä kaikkialla.

Ne teistä, jotka voivat tehdä henkilökohtaisia rituaaleja tai osallistua ryhmärituaaleihin muiden saatanan veljien ja sisarten kanssa - tehkää niin. Päivämäärät ja kellonajat sekä ryhmärituaalit ilmoitetaan JoS:n ryhmissä ja laitetaan Henkisen sodankäynnin ilmoitustaululle.

Ihmiset, jotka työskentelevät luodakseen saatanallista eripuraa ahdistelemalla jäseniä, haukkumalla muita saatanallisia ryhmiä ja kaikella muulla tavalla luodakseen ongelmia satanisteille - olkaa varoitettuja. Jotkut teistä ovat tyhmiä, sillä kuolleet e-ryhmänne ja muut onnettomuudet eivät vieläkään tunnu uppoavan. Teitä pidetään Helvetin Voimien vihollisina. 
Markus 3.25 - Markus 3.26 
[25] eikä myöskään perhe kestä, jos sitä repivät riidat.
[26] Ja jos Saatana nousee itseään vastaan, se ei voi kestää, vaan sen loppu on tullut.

Helvetin Voimat rankaisevat ihmisiä, jotka työskentelevät saatanallisen hajaannuksen luomiseksi.

Takaisin Helvetin Armeija 666 Pääsivulle

 

© Copyright 2008, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457