Helvetin armeija 666 Tärkeää tietoa: Tammikuu/2015


Huomaa, että osa Helvetin Armeija 666:n harjoituksista on hyvin kehittyneitä. Kärsivällisyydellä ja sinnikkyydellä huomaat, että voit loistaa joissakin, mutta et toisissa, jotka vaativat paljon enemmän aikaa. Tämä on normaalia. Älä koskaan lannistu tai turhaudu itseesi. Jopa hyvin kehittyneillä sieluilla ja niin sanotuilla "mestareilla" on heikkoja alueita. Näiden harjoitusten tarkoituksena on tutustuttaa teidät sielunne eri voimiin. Uusille ihmisille useimmat näistä ovat uinuvia. Teidän ei odoteta pystyvän saati hallitsevan kaikkia harjoituksia annetussa ajassa. Kärsivällisyys ja ennen kaikkea sinnikkyys johtavat menestykseen, joka ylittää odotuksesi.

LISÄKSI ... Mudrat [käsiasennot] chakrojen avaamiseen EIVÄT ole välttämättömiä missään harjoituksissa. Ne ovat valinnaisia ja ne, joilla on isommat kädet, voivat kokea jotkut mudrat mahdottomiksi. Se mikä ON tärkeää, ovat oikeat värähtelyt. 

Myöskään syvä transsi ei ole välttämätön. Se ei ole aina mahdollista. On tärkeää päästä rauhalliseen ja rentoon tilaan ja tehdä parhaansa annettujen harjoitusten kanssa. Olen tehnyt melko monta harjoitusta, kuten elementtien kutsumisen, ilman, että olen mennyt syvään transsiin. Kuten kaikki muukin, kyky päästä transsiin tulee kärsivällisyyden, sinnikkyyden ja ajan myötä.

Esittäkää aina kaikki mahdolliset kysymyksenne tai kirjoittakaa huolenne Joy of Satan -verkkoryhmiin ja -foorumeille. Pyydän anteeksi, etten ole päivittänyt tätä JoS:n verkkosivuston osiota. Ymmärtäkää, että meillä on vähän henkilökuntaa, Helvetin Jumalat kasaavat meille jatkuvasti lisää työtä, koska asiat ovat kriittisessä vaiheessa ja kiireellisiä. Meillä on myös paljon päivittäisiä askareita ja muuta sellaista hoidettavana. Kenelläkään, joka on todella omistautunut Saatanalle, ei ole paljon vapaa-aikaa. 

 

Takaisin Helvetin Armeijaan 666

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457