Miksi Kristinusko hyökkää seksuaalisuutta vastaan


Kristillinen kirkko on tehnyt kaikkensa tukahduttaakseen ja hallitakseen seksuaalisuutta. Seksuaalinen energia on luova elämänvoima, joka vapauttaa kundalinin, ja se on suora uhka heidän suunnitelmalleen orjuuttaa ihmiskunta. 

Kristinuskossa ei ole mitään hengellistä. Kristinusko on väline kaiken henkisen tiedon ja henkisyyden poistamiseksi. Tämä on saavutettu tehokkaasti hyökkäämällä toista chakraa vastaan, joka on seksuaalinen chakra, ja pitämällä näin kundaliinikäärme sidottuna tyvessä. Jotta kundaliinienergia voisi nousta ja nousta turvallisesti, kaikkien chakrojen on oltava vapaita ja avoimia. Psykologiset jumiutumiset ilmenevät chakroissa, jotka ovat sielun keskeisiä osia, ja luovat esteitä, jotka estävät henkisen energian ylösnousemuksen ja kierron sekä seitsemässä päächakrassa että 144 000 nadissa. 

Kristinusko, islam ja muut niihin liittyvät ohjelmat henkisyyden tuhoamiseksi hyökkäävät kiivaasti seksuaalisuutta vastaan kaikin mahdollisin tavoin, olipa kyse sitten heteroseksuaalisuudesta, homoseksuaalisuudesta jne. Ne pyrkivät istuttamaan seksuaalisia estoja, syyllisyyttä ja häpeää ja muuttamaan jotain kaunista ja henkisesti voimaannuttavaa joksikin rumaksi. Vain harvat, jos lainkaan, kristityt tai muslimit ovat edes tietoisia siitä, mitä henkisyys oikeastaan on. Kaikki nämä häijyt ohjelmat ovat korvanneet hengelliset käsitteet huijareilla, juutalaisilla hahmoilla, juutalaisilla paikoilla ja muilla kuvitteellisilla juutalaisilla arkkityypeillä, kuten Jeesus Nasaretilaisella. Jeesusta on käytetty harhautuksena ja häiriötekijänä, joka estää seuraajia pääsemästä todelliseen henkisyyteen ja työskentelemästä sielunsa parissa. Totuus on, että me pelastamme omat sielumme. "Jeesus" on kuvitteellinen juutalainen hahmo, joka ei ole muuta kuin huijari KONSEPTILLE. 

Kundaliini vapauttaa sielun ja avaa myös psyyken. Kristillinen kirkko on myös tehnyt kaikkensa estääkseen meitä kommunikoimasta sellaisten olentojen kanssa kuin Saatana ja hänen demoninsa, ja se on tarkoituksella katkaissut meidät kaikki kaikesta tiedosta ja vallasta. Tämä pitää meidät kaikki pimeydessä ja on katkaissut meidät pois Todellisesta Luoja-Jumalastamme. 

"ME TAPAMME JUMALAN" - Protocols of the Learned Elders of Zion 

Seksuaalinen tukahduttaminen luo epätasapainon ensimmäiseen- ja toiseen chakraan, mikä vuotaa tunnetasolle (chakraan), tämä ulottuu seuraavaan chakraan ja tästä eteenpäin meillä on edelleen epätasapaino, mikä luo pelkoa ja syyllisyyttä sekä muita tunne- ja psykologisia häiriöitä. Katkoksen vuoksi ei ole ulospääsyä ja ihmiskunta rappeutuu henkisesti sukupolvesta toiseen. Jokainen sukupolvi on indoktrinoitu ja ehdollistettu näkemään seksuaalisuus juutalais-kristillis- muslimien tavalla. Ne meistä, jotka ovat täysin vapaita tästä vaikutuksesta, ovat harvassa. Seksuaalisuus = elämä, vapautuminen ja henkinen kehitys. Kirkko tietää tämän ja on vuosisatojen ajan kieltänyt väestöltä tämän tiedon. 

Kun mainitsen "kirkon", viittaan nyt niihin, jotka ovat huipulla, en tavalliseen pedofiilipappiin. Katolinen papisto on malliesimerkki indoktrinaation, tietämättömyyden ja tyhmyyden tasosta aina sokeaan kuuliaisuuteen asti. Lasten raiskaukset ja ahdistelut ovat pääkuva siitä mitä tapahtuu, kun ihminen tietoisesti tukahduttaa voimakkaan sukupuoliviettinsä joka on itse elämänvoima. 

Tämän tiedon tukahduttamisen vuoksi ihmiskunta toimii 1/5-1/10 kokonaispotentiaalistaan. Energiakeskukset pysyvät suljettuina ja lepotilassa, mikä katkaisee maailman muista ulottuvuuksista ja estää henkisen, mentaalisen, emotionaalisen ja fyysisen potentiaalin, jotta valta pysyisi "valittujen" harvojen käsissä. 

Kaikki tämä on mustan magian käyttöä ylimmillä tasoilla, mikä on periytynyt vuosisatojen ajan. New age -liike opettaa avuttomuutta ja lannistaa voimakkaasti kaikki mustan magian muodot varmistaakseen, että tämä valta pysyy vain harvojen käsissä. Oikeutta ja oikeudenmukaisuutta lannistetaan voimakkaasti ja niitä vastaan hyökätään. Ihmisiä indoktrinoidaan olemaan uhreja ja orjia. Pelkoa käytetään lakkaamatta, eikä se eroa juutalaisesta kommunismista, johon kristinusko lopulta johtaa.

Myös taikuutta harrastavat new agerit ovat epätasapainossa. Muinaiset egyptiläiset tiesivät, että ollakseen taitava ihmisen on tunnettava sekä taikuuden valkoinen että musta puoli. Musta taikuus on tukahdutettu ja sitä hallitsevat muutamat huipulla olevat vallanpitäjät, jotka käyttävät sitä vapaasti hyväkseen. Tavallinen ihminen ei ole vain tietämätön näistä tosiasioista, vaan myös avuton niitä vastaan.

Naisten halventamisella ja poissulkemisella oikean käden uskonnoissa on myös tietty tarkoitus. Kuten Thoth totesi, kaikki tulee kahdessa muodossa tasapainon ja harmonian vuoksi. Kaksi on luova voima. Naisenergia meissä kaikissa on alitajunta ja psyyke. Naisaspekti yhdistää meidät mielen korkeampiin ulottuvuuksiin tasapainossa aivojen loogisen miespuolen kanssa. Ihannetapauksessa näiden kahden pitäisi toimia yhdessä harmoniassa. Kundaliinienergia kuuluu sielun naispuoliseen osaan. Hyökkäämällä naisia vastaan ja väheksymällä naisia tämä tukahduttaa tätä energiaa alitajuisesti.

Tämän naisellisen energian tuhoaminen on olennainen osa vihollisen agendaa. Kun tämä naisellinen energia on täysin tukahdutettu, intuitio ja korkeampi tietoisuus kytkeytyvät pois päältä, ja alempi tietoisuus hallitsee niitä. Sydämen alapuolella olevat chakrat, jotka ovat seitsemän chakran sammutuskohta ja yhdistäjä, pysyvät irrallisina ja seurauksena on vakava epätasapaino. Kirkko ja sen kontrolloivat kumppanit ovat hyvin tietoisia epätasapainosta, joka syntyy, kun tämä naisellinen energia katkaistaan. Kaikki chakrat toimivat yhdessä. 

Silloin tapahtuu paljon tarvittavan aistin, joka tunnetaan myös nimellä "kuudes aisti", täydellinen menetys. Ihmiskunta on henkisesti sokea, ja sen kautta siitä on tullut täydellisiä uhreja. Tämä on kristillisen kirkon tavoite, valmistaa pakanat olemaan tietämättömiä ja kyseenalaistamattomia orjia, jotka eivät kykene taistelemaan vastaan juutalaisten isäntien [kommunistivaltio] käsissä. Kun esimerkiksi taitava juutalainen heittää kirouksen, kristinuskon valheilla indoktrinoitu ei-juutalainen uhri on avuton ja alistuu siihen. Hän ei edes näe sitä tulevan, eikä edes tiedä sitä. Näin juutalaisista tulee "Jumala".

Lainaus juutalaisesta Talmudista: 
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: "Kun Messias tulee, jokaisella juutalaisella on 2800 orjaa." 


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN