Totuus Kristillisestä Hyväntekeväisyydestä


-Otettu kirjasta "The Book Your Church Doesn't Want You To Read" - Tom C. Leedom, toimittaja 1993.

Parlamentin kappalaisen palkka vuonna 1993 oli 115 300,00 dollaria.
Senaatin kappalaisen palkka oli suunnilleen sama, ja lisäbudjetti oli 300 000,00 dollaria, mukaan lukien sihteerien ja toimistotilojen palkat. 1

Mitä tulee aborttiin, tämä on ehdottomasti henkilökohtainen asia, mutta haluan paljastaa, mitä kristillisten "pro-life"-liikkeiden kulissien takana tehdään.

Ensinnäkin haluan mainita, että jos kristinusko ei olisi pidätellyt meitä, olisi olemassa tehokas syntyvyyden valvonta. Pakotettu pidättäytyminen ei ole terveellistä, eikä se toimi.

Mitä tulee kristilliseen kirkkoon ja katolisen kirkon kantaan syntyvyyden valvonnan ja abortin kieltämisestä, tämä on jälleen yksi valtava rahantekomahdollisuus. Lapset ovat ne, jotka maksavat. Yleisön saataville propagandana annettujen aikomusten takana on hyvän tahdon ja humanitaarisuuden verukkeella tehtyjä tekosyitä. Kulissien takana on todellinen tarina.

Amerikkalaiset ateistit tekivät paljastuksen "Äiti Teresasta" joitakin vuosia sitten. Tämä nainen on saanut miljoonia, ellei enemmänkin, lahjoituksina. Suurin osa rahoista on kateissa.

Suurin osa pro-life-liikkeen uhreista on kolmannen maailman maista. Useimpia näistä maista Afrikassa, Keski- ja Etelä-Amerikassa sekä Aasiassa on käytetty hyväksi ja kristinusko on saastuttanut ne. Lähetyssaarnaajat palaavat ikuisesti näille maailman alueille, jotka ovat parhaita isäntiä heidän ilkeälle agendalleen, koska nämä ihmiset ovat köyhiä ja lukutaidottomia.

Useimmissa näistä paikoista yhden ihmisen ruokkiminen, vaatettaminen ja majoittaminen maksaa vain 10 senttiä päivässä ja kulhollisen riisiä. Lapset kulkevat ympäriinsä laihtuneina, ryysyissä ja likaisina. Kuolleisuusaste on korkea, ja kirkot käyttävät tätä hyväkseen kerätäkseen miljoonia ja taas miljoonia verovapaita lahjoituksia, jotka "annetaan" näille lapsille. Surullinen tosiasia on, että lapsille ei koskaan tule juuri mitään. Koska lapsikuolleisuus on niin korkea nälän ja sairauksien vuoksi, katolinen kirkko käyttää tätä hyväkseen kieltämällä syntyvyyden valvonnan ja abortin. Tämä puolestaan antaa kirkolle lisää julistelapsia, joita se voi käyttää keräämään lisää rahaa, mikä pitää onnettomat vauvat tulossa. Lisäksi monia näistä lapsista käytetään julmasti ja raa'asti orjatyövoimana. Juutalaisten omistamat ja johtamat yritysmonopolit haluavat halpaa orjatyövoimaa kertakäyttöisten ihmisten muodossa, joita voidaan systemaattisesti työstää kuoliaaksi; tämä ei eroa juutalaisesta kommunismista.

Länsimaisen valuutan hinnannousulla jokaisessa näistä maista kirkoilla olisi helposti varaa siihen, että koko kolmas maailma eläisi ihmisarvoisesti. Tämä ei ole mitään muuta kuin traaginen rahantekopeli. Siinä harvinaisessa tapauksessa, että näitä kristillisiä johtajia joskus tutkitaan, heistä löydetään loputtomasti likaa. Kristillinen kirkko kaikkine verovapaine varallisuuksineen ja rahoituksineen on järjestäytynyt voimakkaaksi äänestysblokiksi.

"He ovat sitoneet niin monta senaattoria ja edustajaa, joilla on omat uskonnolliset lobbausryhmänsä, että on ollut lähes mahdotonta panna täytäntöön minkäänlaisia verolakeja tai verorikkomuksia heitä vastaan, mikä on sallinut heidän jatkaa valtaansa rajattomilla varoilla." 2

Meksikossa köyhät paljain jaloin rähjäiset ihmiset kävelevät 15 kilometrin matkan pölyistä palavaa tietä pitkin osallistuakseen ylenpalttiseen kirkkoon, joka ottaa prosenttiosuuden heidän tuloistaan, samalla kun he elävät slummien kaltaisissa oloissa asunnoissaan, joissa on likaiset lattiat ja aaltopelti kattona. Kirkot on vuorattu kullalla ja ne ottavat edelleen kymmenykset näiltä ihmisiltä.

Kristillinen hyväntekeväisyys on huijausta. He antavat mahdollisimman vähän etukäteen yleisön edessä säilyttääkseen humanitaarisen imagonsa, mutta suurin osa lahjoituksista täyttää heidän saarnaajiensa taskut ja ohjataan järjestäytyneeseen rikolliseen toimintaan ja juutalaiskommunismin edistämiseen. Ihmisten ongelmia, joiden vuoksi he tulevat heidän luokseen, lievitetään harvoin, jos koskaan. Huumeriippuvaisia kehotetaan rukoilemaan ja niin edelleen. Heitä pidetään poissa voimameditaatiosta ja sieluntuntemuksesta, jotka parantaisivat heidän himonsa. Ihmiset jäävät kristillisessä järjestelmässä rammoiksi ja heitä käytetään hyväksikäyttöön. "Jeesuksen" luokse tulevia vasta-alkajia otetaan yhä uudelleen ja uudelleen mukaan, mutta "Jeesus" ei kestä kauaa ja henkilö "taantuu" pahempiin olosuhteisiin kuin ennen, sillä ongelmiensa ja epäonnisten olosuhteidensa lisäksi, jotka toivat hänet mukaan, "Jeesus" paskantaa heidän päälleen.

Suurin osa kristittyjen lahjoituksista menee sodan ja järjestäytyneen rikollisen toiminnan rahoittamiseen.

"Kansalliseen ja maailmanlaajuiseen kirkkojen neuvostoon" kuuluu luterilaisen, episkopaalisen, baptistisen, presbyteerisen, metodistisen ja muiden kirkkokuntien jäseniä.

"Kirkkojen maailmanneuvosto ja sen jäsenjärjestö, Kansallinen kirkkojen neuvosto, jota kirkon lahjoittamat dollarit tukevat, auttavat kaikessa hiljaisuudessa rahoittamaan valikoituja salaisia operaatioita ja sotia." "Mannermaiset kirkot tukevat vasemmistolaisia asioita ja tappamisia, ja fundamentalistiset kirkot tukevat oikeistolaisia asioita ja tappamisia. Veri on jokaisen lahjoittajan käsissä."

"Kylmäävässä todistuksessa, joka annettiin American Universityssä Washington D.C:ssä ja televisioitiin C-Spanin kautta 12. joulukuuta 1989, entinen CIA:n upseeri John Stockwell kertoi, kuinka kristityt Contras-joukot tunkeutuivat viattomien kyläläisten majoihin. Hän näki, kuinka he raahasivat miehen ulos eräästä talosta ja kastroivat hänet tämän vaimon ja lasten nähden. Seuraavaksi nämä raakalaiset raiskasivat miehen vaimon ja leikkasivat sitten hänen rintansa irti pistimillään. [Heidän kauhistuneet lapsensa pakotettiin katsomaan. Jälleen kerran nämä julmuudet rahoitettiin osittain niillä dollareilla, jotka laitettiin naapurikirkkojen keräyslautasiin, joissa uskoville kerrottiin, että nämä erityiskeräykset menevät "maailman nälkärahastoon". Tragediaa pahentaa se, että nicaragualaiset ovat ihania ihmisiä, rakastavat amerikkalaisia eivätkä vieläkään voi ymmärtää, miksi Amerikka tekee heille näin."3

"Jeesus" ei paranna huumeriippuvaisia.

Se ei ole mitään muuta kuin valtavaa rahantekoa ja ihmisten hyväksikäyttöä. Jotain on korvattava jollain; ei millään. Kristitty uhri yleensä "taantuu". Vakavasti huumausaineista kärsivien ihmisten on korjattava heikkoja alueita ja aukkoja aurassaan ja voimaannuttava tarvitsemallaan energialla, jotta he eivät liukastu uudelleen riippuvuuteen. Kristilliset kirkot eivät tarjoa mitään tällaista. Ne vain houkuttelevat epätoivoisia ihmisiä sinne hyväksikäyttääkseen heitä rahan takia. Uhri maksaa suuria rahasummia ja saa vastineeksi uusia ongelmia, joita hänellä ei aiemmin ollut. Nasaretilaiset ja vastaavat imevät uhrin itsetunnon, luottamuksen ja elintärkeät voimavarat, mikä altistaa hänet riippuvuuden uusiutumiselle. Uusiutuminen vastaanotetaan siten, että uhrille sanotaan, että hän on "syntinen" ja että hänen on tehtävä parannus [mikä heikentää entisestään itsetuntoa, henkilökohtaista arvoa ja luottamusta omiin kykyihin, joita tarvitaan niin kipeästi riippuvuuden voittamiseksi]. Tämä käynnistää ihmisen hyväksikäytön ja julmuuden noidankehän.

Saatana antaa meille voimaa, itsetuntoa ja valtaa päihderiippuvuuden voittamiseen. Kun ihmisen chakrat ja aura ovat terveet, hän ei kaipaa tällaisia aineita hyvittääkseen psyykkisiä puutteita.

Lopuksi todettakoon, että sosiaalipalvelut, kuten sosiaalivirasto ja muut valtion/hallituksen johtamat virastot, Punainen Risti ja niin edelleen, tekevät satoja kertoja enemmän vähäosaisten ja köyhyydestä kärsivien auttamiseksi kuin kristilliset kirkot. Lisäksi, toisin kuin kristilliset kirkot ja lähetysjärjestöt, ne eivät vaadi vapautta, mieltä ja sielua.


¹ The Book Your church Doesn't Want You To Read - Tom C. Leedom, toimittaja 1993
² Ibid - Kappale "The Tax-Free Ride" sivut 341-349
³ Ibid


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN