Totuus enkeleistä


Enkeliolennot näyttävät noudattavan samaa kaavaa toimiessaan ihmisten kanssa. Niitä kutsutaan eri nimillä: "Valvojat" "Vartijat" "Portinvartijat", ja niiden todellinen luonne on estää ihmiskuntaa kehittymästä millään tavalla, erityisesti henkisen voiman tai tiedon alalla. He ovat kuin vartijoita keskitysleirillä; "Vartiotornit". Enkelit ovat ihmisvihamielisiä avaruusolentoja, ja heidän agendansa on pitää ihmiskunta henkisesti orjuutettuna ja ilman valtaa.

Ne, jotka ovat vailla ja syventyvät okkultismiin hieman liian syvälle, kohtaavat usein epämiellyttäviä kokemuksia [jälleen kerran, PELKOA käytetään usein hallintakeinona]. Tavalla tai toisella ne, jotka ovat ilman, petetään usein suhteisiin enkeleiden kanssa.

Tietenkin on olemassa variaatioita, mutta tässä on, mitä etsiä - huomaatte tämän, jos luette mitään ihmisten kokemuksista:

Olen ollut tekemisissä näiden entiteettien kanssa, ja ne ovat kaikkea muuta kuin hyväntahtoisia. Ne ovat kuoleman ja onnettomuuden tuojia, ja niiden valitsemat uhrit ovat lapsia. Olen nähnyt tämän monta kertaa. Ihmiset, jotka ryhtyvät enkelitaikuuteen, ovat joko äärimmäisen ylimielisiä tai heidän henkilökohtainen elämänsä päättyy katastrofiin. Eräs kaveri, joka harrasti tällaista, oli vakavasti masentunut ja huumeita käyttävä.

Kun olin pieni lapsi, äitini kertoi minulle, että hänen vanhempansa saivat tyttövauvan useita vuosia ennen hänen syntymäänsä. Tämä pieni tyttö osoitti kaksivuotiaana [he olivat kristittyjä] ja sanoi "enkeli" "enkeli". Pian sen jälkeen hän löi päänsä raitiovaunuun, kun se nykäisi pysähtymään, ja kuoli pian komplikaatioihin.

Erään kristityn naisen luona, joka odotti lasta, vieraili enkeli. Enkeli kertoi hänelle, että vauva syntyisi kuolleena. Vauva syntyi tietenkin kuolleena.

Maailmanlopun enkelit dumppaavat ihmiskunnan päälle tulta, kulkutauteja ja kaikenlaista muuta ikävää.

Enkelit saalistavat lapsia ja ottavat heidän sielunsa, jotta he voivat käyttää niitä energian isännöintiin, josta enkelit ja muut ET-olennot saavat ravintonsa.


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN