Juutalaiskristityn Raamatun alitajuinen viesti:
Juutalaisten ylivalta Pakanoita kohtaan


On olemassa salainen juutalainen salaliitto, joka on perustettu tuhansia vuosia sitten. Tämä salaliitto hallitsi ja sillä oli aina paljon korkeampi tietämyksen taso, joka oli paljon korkeampi kuin mikään, mitä enemmistö tiesi. Kun uusia yhteiskuntia perustettiin, tämä juutalainen salaliitto kaappasi uskonnolliset ja poliittiset valta-asemat ja varmisti, että kaikki liikkeellä oleva edistynyt tieto poistettiin julkisuudesta ja siirrettiin heidän salaisiin kouluihinsa ja järjestöihinsä. Vatikaanin hallitseva hierarkia ei ole mitään muuta kuin järjestäytyneitä rikollisia, jotka ovat aiheuttaneet ihmiskunnalle mittaamatonta tuhoa, kurjuutta, kärsimystä ja surua. Katolinen kirkko ja kristillinen uskonto ovat korkeimmilla tasoillaan juutalaisten, jotka ovat heidän herrojaan, miehittämiä ja työkaluja. Juutalaiset ovat niitä, jotka hallitsevat kristillisiä kirkkoja, erityisesti Vatikaania, josta kaikki muut kristilliset lahkot ovat kehittyneet.

Ylemmillä tasoilla he tietävät auringon todellisen voiman, numerologian, massamielen, planeettojen vaikutuksen ihmisen käyttäytymiseen, miten manipuloida aikaa, energiaa, he ovat käyttäneet salaisia järjestöjään luodakseen instituutioita julkisella areenalla, kuten uskontoja ja poliittisia puolueita, poistaakseen okkulttisen tiedon ja pitääkseen sen poissa käytöstä. Inkvisitio oli tästä hyvä esimerkki, sillä jopa puhuminen mistään okkulttisesta tai esoteerisesta merkitsi oman kuolemantuomion allekirjoittamista.

Jotta valta saataisiin maksimoitua, kristilliset kirkot rakennettiin Ley-linjojen varaan. Ley-linjat ovat maan sisällä olevia alueita, joilla on lisääntynyttä geomagneettista energiaa. Ihmiskeho koostuu biosähköstä ja toimii sillä. Ajatuksemme koostuvat sähköisistä impulsseista. Meditaation ja omien energiakeskuksiemme kanssa työskentelyn avulla voimme hioa ajatuksiamme niin, että niiden sähköinen ulostulo on voimakkaampi ja että ne voivat vaikuttaa ympäristöömme. Kun joku, joka on tietoinen, käyttää tämän suunnatun ajatusenergian lisäksi maaenergiaa, tämä vahvistaa huomattavasti ajatusten takana olevaa voimaa ja energian suuntaamista tahdon kautta. Pakanatemppelit tuhottiin ja niiden tilalle pystytettiin kristillisiä kirkkoja. Myös näissä energiaristeyksissä suoritettiin erityisiä rituaaleja maaverkon sisällä. Ihmisen/eläimen uhraukset ja vastaavat tuottivat äärimmäistä pelkoa aiotuissa uhreissa. Tätä suunnattua pelkoenergiaa, jota he käyttivät hallitsemaan, pumpattiin näihin maaenergian pyörteisiin. Tapahtuu niin, että tämä energia, tuhansia kertoja suurennettuna, luo värähtelytilan siihen maakenttään, jossa me kaikki elämme. Ymmärtääkseni se ympäröi maapalloa kuin hämähäkinverkko. Tämä on yksi syy siihen, miksi kristinuskolla on niin voimakas ote moniin. Pelko on viiden kirjaimen sana, joka hallitsee maailmaa, ja se on hyvin tehokas.

Lisäksi valheellisella, tunteita täynnä olevalla saarnalla ja oppien, joita toistettiin loputtomasti näiden rakenteiden sisällä, oli kaikki voima, jota ne tarvitsivat tehdäkseen työnsä. Tietämättömän seurakunnan energian käytön ohella vihollisen taiturit saattoivat ja ovat voineet ohjata ja manipuloida vihollisen mestarit väestön hallitsemiseksi ja kadotukseen tuomitsemiseksi. Muinaiset taideteokset renessanssiin asti ovat todiste siitä, miten kristillinen kirkko kontrolloi ihmisiä heidän elämänsä kaikilla osa-alueilla. On hyvin vähän maalauksia, veistoksia ja muita taideteoksia, joissa ei kuvata nasaretilaista tai Neitsyt Mariaa ja heidän kaltaisiaan. Tämä pätee myös tuon ajanjakson musiikkiin. Minkä tahansa ei-kristillisen teoksen luominen merkitsi sitä, että itsensä saattoi tuomita harhaoppisena. Pelkästään se rukousenergia, joka on mennyt tähän epäpuhtaaseen instituutioon, ylittää mielikuvituksen. Yksin yksi henkilö, joka on kiinnittynyt ajatukseen tai ideaan, tuottaa ajatusenergiaa; ajatelkaa, mitä miljoonat ihmiset voivat tehdä.

Valitettavasti, ahneuden vuoksi, tämä ei ole riittänyt häijyille avaruusolennoille ja heidän ihmisorjilleen, jotka johtavat tätä tuhon kehää. Oli pakko olla sota. Ihmisen energiantuotto on voimakkaimmillaan suuren pelon aikana, kun hän kohtaa kuoleman tai kun hän kuolee. Mitä väkivaltaisempi, sitä parempi. Jokaisen, joka tuntee Raamatun Vanhan testamentin, pitäisi olla hyvin tietoinen loputtomista sodista ja pakanoiden kansanmurhasta, jota niin kutsuttu "Jehova" edistää, joka on juutalaisten ylivaltaa ja joukkomurhaa, kidutusta ja kansanmurhaa pakanoita kohtaan. Tätä sairasta perverssiä saastaa rummutetaan väkisin pakolla pakanoiden mieliin ensimmäisestä päivästä lähtien, luoden voimakkaan alitajuisen ajatusmuodon, joka on ilmentynyt todellisuudeksi.

TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN