TODISTEET: Raamatun todellinen tarkoitus on juutalainen noituus


Valtaosa pakanoista ei tiedä, että niin kutsutun "Pyhän Raamatun" todellinen tarkoitus on, että juutalaiset käyttävät [hepreankielisiä] numeroituja jakeita pakanoiden [ja jopa muiden juutalaisten] kiroamiseen ja maailman tapahtumien hallintaan.

Netanjahu on hiljattain säätämässä Israelissa lakia, jossa ultraortodoksijuutalaisia vaaditaan nyt palvelemaan Israelin armeijassa. He mieluummin "opiskelevat Tooraa koko päivän". Mitä luulette tuon kaiken tarkoittavan? Mitä luulette heidän tekevän koko sillä ajalla? Se on aika selvää. He ovat kironneet meitä pakanoita ja edistäneet agendaansa vuosisatojen ajan.

Mitä tulee Netanjahuun, edesmenneeseen Ben Gurioniin ja muihin maallisempiin tai jopa ateistisiin juutalaisiin, he eivät ota ultraortodoksijuutalaisia kovin vakavasti. Hasidit ovat itse asiassa häpeäksi monille maallisille ja ateistisille juutalaisille. No, katsokaa vain uutisia ja Netanjahua. Ultraortodoksirabbit kiroavat kaikkia, jotka ovat heitä vastaan, erityisesti muita juutalaisia. Tämä ei eroa kommunismista, jossa taas juutalaiset vainoavat juutalaisia.

Mitä tulee skeptikoihin, ateisteihin ja muihin, jotka epäilevät mielen ja sielun voimia, katsokaa ympärillenne. KAIKKI, tietokoneenne, sänky, huonekalut, asuinpaikka ja niin edelleen, oli kerran jonkun ajatus ennen kuin se ilmeni fyysiseen muotoon. Ne, jotka osaavat manipuloida luovaa mielikuvitusta ja jotka ovat kouluttaneet mieltään ja sieluaan, voivat tehdä paljon enemmän, jopa tappaa kirouksillaan ja ryhmien yhdistetyillä ponnisteluilla, kuten hasidit [juutalaiset ortodoksit], erityisesti rabbit, joilla on tietoa ja jotka ovat kouluttautuneet käyttäen kabbalistisia [juutalainen kabbala koostuu varastetusta henkisestä tiedosta, joka on kirjoitettu koodeihin ja vastaaviin ja jota myös välitetään suullisesti äärimmäisen salassa pidettävällä tavalla] tekniikoita energian kanavoimiseksi.

Joitakin räikeitä esimerkkejä ovat Ariel Sharonin kiroaminen. Klikkaa tästä artikkeliin, jossa juutalaiset itse myöntävät tämän.

Täysin yksityiskohtainen artikkeli, joka koskee Yitzhak Rabinin ja muiden ortodoksia suututtaneiden rabbien kiroamista. Klikkaa tästä toiseen artikkeliin, jossa juutalaiset itse myöntävät tämän.

Seuraavan artikkelin on tutkinut ja kirjoittanut Edward Tgao [venäläinen] ja se on TODISTUS siitä, miten juutalaiset käyttävät Raamattua [mikä on sen todellinen tarkoitus] kirotaakseen pakanat. Niitä on paljon enemmän kuin alla oleva luettelo.

Juutalaisten Purimin juhlapäivä juontaa juurensa Raamatun Esterin kirjasta. Tämä joka vuosi toistuva juhlapäivä on se, jolloin juutalaiset kiroavat Hamanin, jota vietetään keväällä (Adarin 14. tai 15. päivänä) sen muistoksi, että Hamanin juoni juutalaisten joukkomurhasta, joka on kirjattu Esterin kirjaan, kukistui.

"Pesach/Pesah" tarkoittaa hepreaksi "pääsiäistä", toista tärkeää juutalaista juhlapäivää, joka on pahamaineinen juutalaisten rituaalimurhista.

Yli 60 valkoista venäläislasta poltettiin elävältä viisi päivää ennen juutalaista pääsiäistä 25. maaliskuuta Kemerovon alueella sijaitsevassa elokuvakeskuksessa. Ovet olivat todistetusti tahallaan suljettu kiinni ulkopuolelta, kun tulipalo nousi. Ihmiset jäivät loukkuun palavaan keskukseen, jossa oli yksi ainoa ovi auki ja hyvin vähän ikkunoita. Ne, jotka onnistuivat pakenemaan, olivat enimmäkseen teini-ikäisiä ja aikuisia, ja ne, jotka jäivät loukkuun ja paloivat, olivat enimmäkseen pieniä lapsia. Jostain ikkunasta onnistui lapsi pakenemaan. Hän oli yksi niistä harvoista, jotka jäivät eloon. Hänen äitinsä, pikkusiskonsa ja koko perhe isoäitiä lukuun ottamatta kuolivat. Hän ei osaa puhua ja on äärimmäisen masentunut.

Klikkaa tästä Wikipedia-artikkeliin Kemerovon tulipalosta.

Maaliskuun 31. päivänä [2018], auringonlaskun aikaan, alkaa juutalainen pääsiäisjuhla. Sitä ennen juutalaisten on uhrattava ei-juutalaisia lapsia, jotta he voivat kanavoida kuolettavan kidutuksen ja vanhempien ja läheisten pohjattoman surun energiat tavoitteisiinsa. Ja "heidän tavoitteensa" ovat: raha, valta pakanoihin nähden, heidän kristinuskon, islamin, itse juutalaisuuden ja muiden abrahamismin muotojen ohjelmiensa kukoistus ja edistäminen yhteiskunnissamme, hyökkääminen alkuperäisiä pakanallisia jumalia vastaan ja meidän erottaminen heistä, meidän pelotteleminen pois heidän luotaan ja niin edelleen. Ja ennen kaikkea: heidän oma rankaisemattomuutensa, heidän "syntiensä" anteeksiantaminen, kaikkien lupausten helppo rikkominen, lupausten hiljainen rikkominen, kaikkien velvollisuuksien poistaminen ja kaiken vastuun poistaminen juutalaisilta (Kol Nidrei). Kaikki tämä on heidän mielestään viattomien lasten tuskallisimman mahdollisen kuoleman arvoista, eikä tämä ole heille mitään uutta.

--He polttivat tuhansia viattomia lapsia Dresdenissä kristillisen juhlapäivän "tuhkakeskiviikon" pommitusten aikana. [Dresenin tuhkaaminen tulipommituksilla].

--He polttivat tuhansia viattomia siviilejä Hiroshimassa sen jälkeen, kun sota oli jo voitettu.

--He polttivat miljoonia viattomia naisia ja miehiä, lapsia ja vanhuksia nuotiolla jo kaksivuotiaista alkaen "noituuden vuoksi" ja kirjattiin tapaus, jossa raskaana oleva nainen synnytti suoraan tuleen inkvisition roviolla.

Juutalaisilla on yksinkertaisesti intohimo lihan polttamiseen. Heidän jumalansa ihailee poltetun veren höyryjen hengittämistä:

Mooseksen kirja 29:18
Ja polttakaa koko oinas alttarilla; se on polttouhrina Herralle; se on makea tuoksu, tulella tehty uhri Herralle.

Sana "holokausti" on juutalainen sana, joka tarkoittaa "polttamista", jota käytetään jatkuvasti Raamatussa ja joka tarkoittaa uhria juutalaiselle jumalalle.

3. Moos. 1:9
Mutta sen sisuskalut ja jalat pestään vedessä, ja pappi polttakoon kaiken alttarilla polttouhriksi, tuliuhriksi, "makeaksi tuoksuksi Herralle".
1:17
Ja hän halkokoon sen sen siivillä, mutta älköön jakako sitä kahtia, ja pappi polttakoon sen alttarilla, puiden päällä, jotka ovat tulessa: se on polttouhria, tuliuhri, suloinen tuoksu Herralle.

Mutta heidän jumalansa vaatii jatkuvaa ihmisuhrausta:
"Ja uhratkaa polttouhrinne, liha ja veri, Herran, teidän Jumalanne, alttarilla; mutta muiden uhrienne veri on vuodatettava Herran, teidän Jumalanne, alttarilla, ja syökää lihaa..."
- 5. Moos. 12:27

Kaikkein pahamaineisin julmuuksistaan oli inkvisiittori Tomás de Torquemada, joka oli juutalainen. Ja itse inkvisition tavoitteena oli pääasiassa eurooppalaisten valkoisten pakanoiden rodullinen ja geneettinen kansanmurhan lisäksi tehdä joukko-ihmisuhreja, joilla ruokittiin ja lisättiin kristinuskon valtaa. Juutalainen jumala kirjaimellisesti söi palavaa ihmislihaa.

Kun he istuttivat kristinuskon Venäjälle (istutettuna kuin siru), he polttivat "profeetalliset vaimot", "tietäjät" ja kaikki pakanat, joiden he edes epäilivät omaavan hengellisiä kykyjä ja/tai tietoa. Kokonaisia kyliä, joiden energiaa he tarvitsivat antamaan uudelle uskonnolle, voimaa käytettiin vaikuttamaan ihmisten mieliin niin, että he helpommin hyväksyivät orjuuden juutalaisen jumalan alla. Ajatelkaapa... sen vuoksi, että me venäläiset nyt niin helposti suvaitsemme ja jopa tunnustamme orjien uskontoa, miljoonat esi-isämme eri puolilla Eurooppaa ja Venäjää menehtyivät liekeissä. Samoin kuin lapsemme menehtyivät Kemerovon liekkeihin.

Heistä tuli ilmaista "ruokaa" juutalaiselle jumalalle. Heidän kärsimyksensä, kuten lasten kärsimys kaikkialla maailmassa, ei ollut "turhaa". He hyödyttivät juutalaista yhteiskuntaa. Tällaisten "juhlapyhien" jälkeen ihmiset menevät suuremmalla halulla kirkkoon, moskeijaan jne. ja tuovat rahansa tällaisiin laitoksiin. He joutuvat paljon helpommin veljessotiin. Ja heitä ruokitaan helpommin juutalaisella propagandalla tiedotusvälineissä. Juutalaiset ovat kiinnostuneita Kemerovon kaltaisista tapahtumista.

Ja tässä on todiste:
--Lento-onnettomuus Sotshissa, Venäjällä, tapahtui juutalaisten "valon juhlapäivänä" Hanukassa. Juutalainen laulaja Joseph Kobzon kieltäytyi lentämästä tällä lennolla. Häntä varoitettiin.

--Puolalaisen lentokoneen putoaminen Smolenskin lähellä Venäjällä tapahtui juutalaisena juhlapäivänä Jom HaShoa, "katastrofin juhlapäivänä", eli juutalaisen pyhäinhäväistyksen juhlapäivänä. Todisteeksi siitä, että holokausti on jälleen yksi valhe [ja kuka hallitsee Hollywoodia ja on asiantuntija siinä, miten fantasia saadaan näyttämään todelta] klikkaa tästä.

Historiallisia uhreja:

--Gaius Julius Caesar tapettiin 15. maaliskuuta 44 eKr. (täsmälleen PURIMin päivänä)

--Keisari Paavali I murhattiin 24. maaliskuuta 1801 (2 päivää ennen PESAHia). Paavali I:n kuolemaa seuraavana päivänä Chabad-hasidiliikkeen perustaja Chabad-Rabi Shneur-Zalman Bar-Bar-Baruch (Alter Rebbe) vapautettiin vankilasta Pietarissa.

--Yhdysvaltain presidentin Harrison William Henryn murha 4. huhtikuuta 1841 (päivä ennen PESAHia)

--Unkarin vallankumous 15. maaliskuuta 1848 (3 päivää ennen Purimia)

--Keisari Nikolai I:n kuolema "influenssaan" 2. maaliskuuta 1855 (2 päivää ennen Purimia)

--Yhdysvaltain presidentin Abraham Lincolnin murha 14. huhtikuuta 1865 (PESAHin päivänä)

--Ensimmäinen keisari Aleksanteri II:n murhayritys 4. huhtikuuta 1866 (PESAH-päivänä)

--Ranskan vallankumous 18. maaliskuuta 1871. (5 päivää ennen Purimia)

--Toinen keisari Aleksanteri II:n murhayritys 2. huhtikuuta 1879 (viikko ennen PESAHia)

--Keisari Aleksanteri II:n murha 14. maaliskuuta 1881 (päivä ennen PURIMia)

--Keisari Aleksanteri III:n murhayritys 1. maaliskuuta 1887 (viikko ennen Purimia) Yritykseen osallistui A. Uljanov, V. Uljanovin (Lenin, Blank oli hänen juutalaisen äitinsä sukunimi) veli.

--Vuonna 1894 lääkärit myrkyttivät Aleksanteri III:n: Zakharin (juutalainen), Leiden (juutalainen), Hirsch (juutalainen).

--RSDLP:n ensimmäinen kongressi 1.3.1898 (PURIM vuonna 1898 oli 8.3. (uusi), eli 23.2. vanhan tyylin mukaan) Vallankumouksen valmistelu Venäjällä alkoi.

--Keisari Romanovin perheen murha Jekaterinburgissa 18. heinäkuuta 1918 (verinen uhri täsmälleen "yhdeksännen ABA:n" - juutalaisten kansallisen surupäivän - päivänä, jolloin Jerusalemin ensimmäinen ja toinen temppeli tuhoutuivat)

--Henry Fordin murha. Yhdysvaltalainen teollisuusmies, miljonääri, paljastuskirjan "International Jewry" kirjoittaja. 7. huhtikuuta 1947 (täsmälleen PESAH-päivänä)

Nykyaikaisia:

--Onnettomuus Tšernobylin ydinvoimalassa 26. huhtikuuta 1986 (täsmälleen PESAHin päivänä).

--Onnettomuus Fukushima-1-ydinvoimalassa Japanissa 11. maaliskuuta 2011 (viikkoa ennen PURIMia).

--Aavikkomyrsky-operaatio. Irakin kukistaminen 28. helmikuuta 1991 (täsmälleen PURIMin päivänä).

--Ultimaatumi ja Irakin vastaisen sodan aloittaminen 18. maaliskuuta 2003 (täsmälleen PURIMin päivänä).

--Jugoslavian presidentti S. Milosevic tapettiin 11. maaliskuuta 2006 Haagissa (3 päivää ennen PURIMia).

--Kaksi räjähdystä Moskovan metrossa 30. maaliskuuta 2010. (Päivä ennen PESAHia).

--Sota Libyaa vastaan 19. maaliskuuta 2011 (täsmälleen PURIMin päivänä).

--2011, 23.7. Ampuminen Oslossa, Breivik, 77 ihmistä. Yli 100 haavoittui. Matot-juhla

-- 11.4.2011 räjähdys Minskin metrossa, jopa 4 päivää ennen Pesachia: 15.04.2011.

--2013, 24.4. Räjähdykset Bostonin maratonilla. Pesach, 15.04.

Presidentit, jotka taistelivat Federal Reserven perustamista vastaan:

--Millard Fillmore. USA:n presidentti. 8.3.1874 kuoli aivohalvaukseen 3 päivää PURIMin jälkeen.

--Arthur Chester Alan. Yhdysvaltain presidentti 4. maaliskuuta 1885 kuoli aivohalvaukseen 2 päivää PURIMin jälkeen.

--Benjamin Harrison. Yhdysvaltain presidentti 13. maaliskuuta 1901 kuoli influenssaan 7 päivää PURIMin jälkeen.

--William Howard Taft. Yhdysvaltain presidentti 8. maaliskuuta 1930 kuoli kurkkukipuun 6 päivää ennen PURIMia.

--Franklin Delano Roosevelt. Yhdysvaltain presidentti 12. huhtikuuta 1945 kuoli aivohalvaukseen 6 päivää PESAHin jälkeen.

_____________________________________

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Pyhä Raamattu: Juutalaisen noituuden kirja

2000 vuotta juutalaisia rituaalimurhia

Juutalainen rituaalimurha

Pyhä Raamattu: Juutalaisen noituuden kirja, osa 2

Sattuma? En usko... Osat 1 & 2: Juutalaisten lavastamasta Pariisin terrori-iskusta ja todiste siitä, miten Raamattua käytettiin sen toteuttamiseen [13. marraskuuta 2015]

Kristillinen messu ja miten se liittyy juutalaiseen rituaalimurhaan

Toora ja elävä veriuhri

Kristinusko, kommunismi, juutalaiset ja Raamattu

Mielen ohjelmointi ja Raamattu

Totuus Raamatusta

"Vuosi nolla"


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN