"Riivauksen" naamion riisuminen 

Se, missä määrin kristinusko, islam ja sen juutalaiset juuret ovat huijauksia koko maailmaa kohtaan, on järjetöntä.

Surullisin tilanne on se, miten pakanat on riistetty tiedosta, hengellisistä voimista ja järjestelmällisesti tyhmennetty vuosisatojen pakotetun kristinuskon, islamin ja muiden juutalaisten ohjelmien, kuten kristillistetyn buddhalaisuuden jne. avulla.

Siinä määrin, että juutalaiset, erityisesti rabbit, ovat kirjaimellisesti syventyneet okkultismiin vuosisatojen ajan, tulisi monille yllätyksenä. Se on vähintäänkin järkyttävää.

Juutalaiset ovat kironneet pakanoita lakkaamatta vuosisatojen ajan, samalla kun harhaanjohdetut pakanat kumartavat ja palvovat orjallisesti juutalaista degeneroitunutta henkistä saastaa.

Juutalainen luo ongelman
Juutalainen aiheuttaa reaktion
Juutalainen joko pakottaa tai tarjoaa ratkaisun.

Rabbi Geoffrey W. Dennisin kirjoittama "The Encyclopedia of Jewish Myth, Magic and Mysticism" on erittäin informatiivista ja erinomaista luettavaa... erittäin paljastavaa, vaikka ymmärtääkseen sen on oltava riittävästi tietoa okkultismista ja kokemusta hengellisestä sekä pintapuolinen tietämys juutalaisuudesta ja sen kabalasta.

Nyt, kun pääsemme riivauksen aiheeseemme, tässä on muutamia hyvin paljastavia otteita:

"Varhaisen kristinuskon patristiset isät, Justinus Marttyyri ja Origenes, uskovat juutalaisille erityistä lahjakkuutta demonien manaamiseen."

"Simon bar Jochai manaa demonin, mikä on osoitus siitä, että se auttaa häntä saamaan keisarin yhteistyöhön juutalaisia sortavan määräyksen kumoamisessa."

Nämä ovat juutalaisten luomia ajatusmuotoja.

Muistan hyvin kauan sitten, kun olin noin 20-vuotias, olin yliopistossa. Eräs juutalaisnainen kertoi, kuinka "pieni geysir", kuten hän sitä kutsui, pilasi täysin naisen elämän. Joku toinen juutalainen ilmeisesti loi tämän ajatusmuodon ja sälytti sen hänelle.

Olin tuohon aikaan täysi ateisti enkä oikein tiennyt, mitä ajatella asiasta, mutta tällaisten asioiden kuulemista ei unohda koskaan.

Koska pakanoilla ei ole tietoa ja koska heidät on eristetty okkultismista, juutalaiset astuvat jälleen esiin ja sanelevat. He luovat häijyjä ajatusmuotojaan, SYYTTÄVÄT PAKANAJUMALIA, jotka on virheellisesti leimattu "pahoiksi" riivaajiksi.

Näillä ajatusmuodoilla on nimet, jotka eivät eroa heidän enkeleistään.

Nyt, lopuksi, tässä on vielä pari paljastavaa lainausta samasta kirjasta:

"...että maailma on jakautunut valon lasten ja pimeyden lasten välille, jotka ovat jatkuvasti sodassa, opetus, jonka mukaan Jumala on tahallaan johtanut maailman pakanat harhaan..."

"Eleazar Ben Judah Wormsista:
Hän näki näkyjä ja pystyi suorittamaan suuria teurgisia tekoja. Hän käytti esimerkiksi jumalallisten nimien tuntemustaan tappaakseen pahan ei-juutalaisen ruhtinaan, joka uhkasi juutalaisyhteisöä."

Pakanoiden on todellakin herättävä!

___________________________

Koska hengellinen tieto on vuosisatojen ajan tukahdutettu, monilla ihmisillä ei ole aavistustakaan siitä, mikä on ajatusmuoto. Ajatusmuoto on astraalinen entiteetti, jonka on luonut yksi tai useampi ihminen, joka on kouluttanut mielensä ja sielunsa. Jotta ymmärtäisit tämän paremmin, klikkaa tästä.


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN