Uusi Maailmanjärjestys ja Kristityt KirkotKuulemme usein kristittyjen hysteeristä paasausta, kun he väittävät, että "Saatana" on perustamassa "uutta maailmanjärjestystä", jossa ihmiset varustetaan viivakoodilla kuin karja ja jossa he menettävät kaikki vapautensa ja oikeutensa. Tämän NWO:n sanotaan olevan "yhden maailman kommunistinen valtio". Kristinuskolla on ollut tapana syyttää Saatanaa kaikesta, mistä he eivät ole samaa mieltä tai todellisuudessa omista rikoksistaan ihmiskuntaa vastaan. Tämä artikkeli on kirjoitettu, jotta harhaanjohdetut yksilöt saisivat asiat kuntoon. Riittävällä tutkimuksella ja pelkällä maalaisjärjellä saatanalla ei ole mitään tekemistä tämän kanssa. Se on juutalais- kristillisen inspiraation inspiroima, katolinen kirkko, Kansallinen ja Kirkkojen maailmanneuvosto [joihin useimmat protestanttiset kirkot kuuluvat ja joita ne tukevat] työskentelevät sen hyväksi, kanavoivat suurimman osan avustuksistaan juutalaisen kommunismin ohjelman edistämiseen ja käyttävät ylimmillä tasoillaan okkulttista valtaa väärin näiden päämäärien saavuttamiseksi. Tietenkin, kun syyllisyyttä siirretään jatkuvasti, kuulee usein harhaanjohdettujen kristittyjen sanovan: "Voi ei!!! Tuo EI ole MINUN kirkkoni!!!" Protestantit tuomitsevat katolilaiset; he jättävät täysin huomiotta sen tosiasian, että heidän uskontonsa ovat monessa suhteessa samansuuntaisia kuin katolilaisuus ja KAIKKI kristilliset lahkot ovat saaneet alkunsa alkuperäisestä kristillisestä kirkosta - katolisesta kirkosta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että satanismi ei aseta ihmisille rajoituksia. Satanismi kannattaa yksilöllisyyttä, vapautta ja ihmiskunnan edistämistä. Saatana ei edusta kaaosta, kuten jotkut uskovat. Hänet on tunnettava, jotta voi arvostaa tätä. Saatana on hyvin johdonmukainen. Saatana edustaa vapautta ja kapinaa, ei kommunistista NWO:ta, jossa hallitsevat juutalaiset orjuuttavat pakanalliset massat, joista tulee vain määrä ja joita he kutsuvat "kertakäyttöisiksi ihmisiksi".

Lainauksia juutalaisesta Talmudista:
Baba Necia 114, 6: "Juutalaiset ovat ihmisiä, mutta maailman kansat eivät ole ihmisiä vaan petoja."

Simeon Haddarsen, fol. 56-D: "Kun Messias tulee, jokaisella juutalaisella on 2 800 orjaa."

Nidrasch Talpioth, p. 225-L: "Jehova loi ei-juutalaiset ihmismuodossa, jotta juutalaisen ei tarvitsisi joutua petojen palvelukseen. Ei-juutalainen on näin ollen eläin ihmismuodossa ja tuomittu palvelemaan juutalaista yötä päivää."

Harhaanjohdetut kristityt ja muut syyttävät mielellään Saatanaa ja "satanisteja", kun on kyse siitä, että he ovat "viivakoodattuja" kuin eläimet. Aluksi, jos katsoo avoimin silmin, voi nähdä, että nämä eivät ole Saatanan opetuksia, vaan juutalais-kristillisen Raamatun opetuksia, jossa ihmisiin viitataan "lampaina", ihmisen keho on "Jumalan" omaisuutta, ja ihmisen seksielämästä, haluista ja himoista, siitä, kenen kanssa hän on yhdynnässä, ja niin monista muista asioista, JOTKA OLEVAT MERKITTÄVÄLLÄ OLEVIA ITSEN HENGELLISEN EDISTÄMISEN EDELLYTYKSESSÄ, tehdään kysymyksiä juutalais-kristillisessä Raamatussa. Juutalais-kristillinen Raamattu ei ole mitään muuta kuin perusta juutalaisen kommunismin käyttöönotolle heikentämällä ihmisten moraalia ja luonnetta, edistämällä epäoikeudenmukaisuutta, kuten "käännä toinen poski", "kävele ylimääräinen maili" ja muita itsemurhaa aiheuttavia neuvoja, ja heikentämällä vastarinnan tahtoa. Nämä kaikki ovat taktiikoita, jotka valmistavat kansaa kommunistiseen vallankumoukseen, ja Vladimir Lenin [juutalainen kommunistijohtaja] opetti niitä.

Miten olisi kaaoksen kanssa? Tämä on toinen kommunistinen taktiikka, ja se on hyvin räikeää täällä Yhdysvalloissa. Juutalaiset, jotka työskentelevät kommunismin aikaansaamiseksi, käyttävät kaikkia keinoja sekä oikeussalissa että sen ulkopuolella hajottaakseen oikeusjärjestelmän ja luodakseen sekasortoa kansan keskuudessa. "Pyhä Raamattu" on suunnilleen kaikkein hämmentävin teksti, joka on koskaan keksitty. Useimmat ihmiset eivät koskaan edes vaivaudu lukemaan sitä, vaikka kutsuvat itseään "kristityiksi". Katsokaa loputtomia ristiriitaisuuksia ja tietysti Nasaretilaisen opetuksia:

Nämä ovat vain pieni otos käskyistä, joita hän ei ainoastaan näyttänyt huonoa esimerkkiä rikkomalla, vaan käski myös muita tekemään niin. Tämänkaltaiset ristiriitaisuudet uskonnollisissa opetuksissa luovat pohjan hämmennykselle ja kaaokselle.

Niiden kristillisten lahkojen määrä, jotka ovat väkivaltaisesti eri mieltä ja tuomitsevat toisensa, puhuu myös puolestaan, puhumattakaan kaikista loputtomista ja tarpeettomista verisistä sodista, jotka ovat välttämättömiä tälle NWO:lle, ja lähes kaikki ovat juutalaisten ja heidän kristinuskon ja islamin työkalujensa lietsomia. Se, että antaa anteeksi lähimmäiselleen loputtomasti "seitsemänkymmentä kertaa", kuten Nasaretilainen opetti, ja kääntää toisen poskensa, ei rohkaise muuta kuin kaaosta ja rikollisuutta. Ihmiset indoktrinoidaan siihen, miten olla täydellisiä orjia ja uhreja. Heidän oma ruumiinsa on jonkin vieraan entiteetin omaisuutta, joka päättää heidän sisimmistä ajatuksistaan, haluistaan ja seksuaalisuudestaan. Mitä tulee ajatukseen siitä, että ihmiset on merkitty viivakoodilla, ÄLÄ SYYTÄ SAATANAA!!! SAATANA ON AINA EDUSTANUT VAPAUTTA JA KAPINAA!!!

Kristityt ja muut ovat niin nopeita siirtämään syyllisyyttä - "se on katolilaisten syytä", "Voi ei, se on protestanttien syytä"! He eivät voi käsittää, että tällaista on tapahtunut ja on tapahtunut vuosisatojen ajan heidän omissa kirkoissaan ja se on koko heidän oman raamatun aihe. He ovat myötävaikuttaneet siihen taloudellisesti, psyykkisesti ja hengellisesti. OLE ORJANA! Heidän on paljon helpompi syyttää Saatanaa kuin heidän on tajuta, että heidän oma "Jumalansa" ja oma ministeriönsä ovat pettäneet heitä. Kristilliset kirkot ovat käyttäneet Saatanaa kätevästi sekä häiriötekijänä että syntipukkina vuosisatojen ajan. Syyttäkää vain kaikesta Saatanaa, saarnatkaa maailmalle, että kristinusko ja nasaretilaisuus ovat "hyviä" "humanitaarisia" ja ennen kaikkea "Jumala". Valhe, jota toistetaan ja pakotetaan tarpeeksi usein, lopulta uskotaan, vaikka se olisi kuinka naurettava. Triljoonia ja taas triljoonia dollareita on kanavoitu tämän valheen julkiseen edistämiseen, samalla kun heidän ylimmät uskonnolliset johtajansa työskentelevät salaa maailman orjuuttamiseksi, kuten he ovat tehneet aikaisemmin juurensa, katolisen kirkon, kautta. Protestantit eivät eroa toisistaan Salemin noitavainojen murhiensa ja siirtomaa-ajan Amerikan pakollisen kirkossa käymisen myötä. VAPAUS EI OLE MILLÄÄN TAVALLA YHTEENSOPIVA JUUTALAISUUDEN/KRISTILLISYYDEN KANSSA!!!

Kristinusko ei ole hengellinen missään suhteessa. Se on todellisuudessa poliittinen instituutio, joka esiintyy uskonnollisena/hengellisenä julkisivuna. Kannattajat petetään elämään kuolemaansa varten ja luopumaan kaikesta okkultistisesta/hengellisestä tiedosta ja vallasta, jotta he ovat puolustuskyvyttömiä ja vaarattomia niitä vastaan, joilla on tämä tieto ja jotka osaavat käyttää sitä. Heidät huijataan ajattelemaan, että heidän "Jumalansa" rankaisee näitä ihmisiä, vaikka heitä on koko ajan valmisteltu sukupolvien ajan olemaan aivottomia orjia ja heidän sielunsa ovat sukupolvien ajan torjuneet todellisen henkisyyden ja surkastuneet henkisen voiman suhteen. Tavoite on lähes saavutettu ja se onnistuu, jos nämä idiootit eivät herää.

Luin, että Billy Grahamin kirkoissa on nykyään DVD-levyjä ja muhkeat kaiutinjärjestelmät, joissa on stereot. Mitä tekemistä tällä on hengellisyyden kanssa? Heidän kristillisen hyväntekeväisyyden julkisivunsa on vitsi. Suurin osa lahjoituksista, jotka ovat yhteensä triljoonia dollareita, ohjataan Kirkkojen maailmanneuvostolle, jossa niitä käytetään poliittisesti kommunismin, sotien ja muun terroristisen toiminnan rahoittamiseen. Maalliset järjestöt, kuten paikalliset piirikuntien hyvinvointitoimistot, ovat niitä, jotka todellisuudessa tekevät eniten apua tarvitsevien hyväksi. Tämä tulee veronmaksajien taskuista, EI kristillisten kirkkojen.

Sekä kristinuskon että totalitaaristen hallitusten johtajat ovat itse uskomattoman materialistisia.
Kun tarkastelemme katolista kirkkoa kautta vuosisatojen, huomaamme, että samalla kun he imivät viimeisetkin rahavarat köyhyydestä kärsiviltä perheiltä, leskiltä ja jopa inkvisition kohteeksi joutuneilta perheiden sukupolvilta, kirkko itse keräsi ja hamstrasi uskomattomia määriä kultaa, hopeaa, arvokasta tietoa, esineitä ja jalokiviä.

Sen lisäksi, että katolinen kirkko otti haltuunsa ja keräsi kaiken kullan, hopean ja muut arvoesineet, jotka se pystyi takavarikoimaan, se hankki valtavia määriä kiinteistöjä; suurin osa tästä saavutettiin myös inkvisition suorittamien joukkomurhien ja kiristyksen avulla. Katolinen kirkko on nykyään epäilemättä maailman poikkeuksellisen varakkain instituutio. Pelkästään katolisen kirkon rahan, maan, aarteiden, esineiden ja muun aineellisen omaisuuden määrä ylittää mielikuvituksen rajat.

Jopa pimeän keskiajan aikana, jolloin köyhyys oli laajalle levinnyttä, enimmäkseen kristinuskon itsensä takia, löydämme näitä valtavia ja satumaisen rikkaita katedraaleja, jotka rakennettiin keskelle väestön äärimmäistä puutetta, ja joissa oli kullasta tehtyjä alttareita ja apsiksia sekä koristeltuja holveja, pylväitä ja seiniä. Rakennettiin upeita basilikoita, katedraaleja, luostareita, kastekappeleita, luostareita, nunnaluostareita ja kirkkoja. Käytännössä kaikki nämä kirkot olivat niin ylellisiä ja valtavia verrattuna aikakauden vaatimattomaan ympäristöön, että ne erottuivat räikeästi sekä aikakautensa että maantieteellisen sijaintinsa aineellisten rikkauksien - kullan, hopean ja arkkitehtonisen ylellisyyden - tärkeimpänä säilytyspaikkana.

Katolinen kirkko vakiinnutti pimeän keskiajan aikana asemansa koko Euroopan ehdottomana hallitsijana. Katolinen kirkko hallitsi täydellisesti kuninkaita ja kuningattaria, armeijaa ja hallitsi terrorin avulla. Kukaan ei ollut vapaa missään suhteessa. Tieto hävitettiin ja/tai poistettiin kansalta, koska täydellisen orjavaltion luomiseksi orjien on oltava lukutaidottomia ja vailla valtaa.

"Kristinusko ja kommunismi ovat hengellisesti ja ideologisesti hyvin lähellä toisiaan. Tämä on melko hyvin tunnettu käsite, jonka ovat omaksuneet eri ajattelijat Thomas Moresta Lev Tolstoyhin. Harva tietää, että maailman ensimmäinen sosialistinen valtio perustettiin Paraguayhin ja että se perustui katolisten jesuiittojen ajatuksiin ennen kuin Marx loi oppinsa."

"Katolisen kirkon "Jeesuksen seura" - jesuiittojen uskontokunta - vastasi suunnilleen KGB:tä Neuvostoliitossa."
Yllä olevat lainaukset otettu "Pravdasta" [Kommunistisen puolueen päälehti ja entisen Neuvostoliiton johtava sanomalehti]. Artikkelista: Onko kristinuskon ja kommunismin välillä mitään eroa? (Is there any difference between Christianity and Communism? ) 30/04/2013

Josef Stalinin [juutalainen], Mao Tse-tungin ja muiden kommunististen diktaattorien tekemät joukkomurhat olivat kristillisen inkvisition toistoja. Nimet ja kasvot vaihtuvat, mutta kyseessä on silti sama agenda samojen ihmisten kanssa. Mao marssi Tiibetiin ja murhasi ja kidutti tiibetiläisiä joukoittain. Kiinan armeija kulki Maon käskystä jyrkkiä vuoria ja vaarallista maastoa ensisijaisena tarkoituksenaan tuhota muinainen tieto, riippumatta siitä, mitä historiankirjat väittävät. Tiibetin luostarit ovat ympäröivien Himalajan vuorten vuoksi olleet eristyksissä muusta maailmasta, ja näin ollen ne ovat pystyneet pitämään muinaisen tiedon tuhoisien kristittyjen valvonnan ulottumattomissa. Jokainen, jolla on vakavasti otettavaa tietoa tai henkistä voimaa, on uhka valtiolle. Orjilla ei saa olla tietoa eikä heillä saa olla pääsyä okkulttiseen voimaan. Tieto ja valta pidetään hallitsevien harvojen käsissä. Tietenkin Billy Grahamin "East Gate Ministries" sai luvan tulvia Kiinaan raamatuilla; hanke, jonka arvo oli miljoonia dollareita - kaikki verovapaasti.

Koko juutalais-kristillinen Raamattu kertoo käsitteestä, jonka mukaan valittu ryhmä hallitsee maailmaa rautaisella nyrkillä ja käyttää joukkomurhia ja terroria päämääriensä saavuttamiseksi.

Käsitteet: Valtio omistaa ja valvoo kaikkea omaisuutta. Alla on lueteltu rinnastuksia ja opetuksia juutalais-kristillisessä Raamatussa: Ruumiisi ei ole oma; se on "Jumalan" omaisuutta.

Todellinen paha on petoksen ja valheen mestari; "hän pettää maailman". Oman kadotuksen maksaminen on yleinen teema tässä. HÄNEN NIMENSÄ EI OLE SAATANA/LUCIFER, VAAN YAWEH/JEHOVA!!!

Kristityt ovat riistäneet itseltään kaiken okkulttisen vallan ja ymmärryksen, ovat rahoittaneet ja työskennelleet kaiken tämän eteen vuosisatojen ajan ja nyt he syyttävät kaikesta paholaista. He eivät voi nähdä, että se on heidän oma "Jumalansa" ja Nasaretilainen.

Kuka tahansa voi käyttää okkulttista tietoa mihin tahansa tarkoitukseen. Kuka tahansa typerys voi helposti nähdä, että edellä mainittu ei ole Saatanasta, eikä sillä ole mitään tekemistä hänen kanssaan, ja näihin niin kutsuttuihin "okkultistisiin ryhmiin" on soluttautunut katolisia jesuiittoja ja muita, jotka haluavat harhauttaa niitä, jotka saattavat olla luciferialaisia tai pakanoita, ja pitää heidät hallinnassaan. Tämä voidaan nähdä heidän juutalais-kristillisistä okkulttisista symboleistaan, Jehova/YHVH "Jumalan" nimistä ja enkeleistä.

On selvää, että kaiken tämän lisäksi katolinen kirkko raivostui pedofilian paljastumisesta. Nämä toimet olivat suunniteltuja ja tahallisia. Paavi ja korkea-arvoinen papisto käyttäytyivät närkästyneesti ja ilkeämielisesti, kun heidän lasten hyväksikäyttönsä ja hyväksikäyttönsä paljastuivat maailmalle. He olivat kaikkea muuta kuin pahoillaan. Me kaikki tiedämme, että lasten raiskaukset luovat epävakaita aikuisia persoonia ja uhreja tarvitaan lisäämään kaaosta juutalaisten/kristittyjen kommunististen tavoitteiden täyttämiseksi, jolloin syntyy harhaisia yksilöitä, jotka ovat henkisesti ja psykologisesti eksyksissä.Viittaukset:

 

TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN