Juutalaiset asettavat itsensä Jumalan asemaan


"Me tuhoamme Jumalan" - lainaus Siionin oppineiden vanhimpien pöytäkirjoista.

Talmudissa lukee: "Jumala tutkii Tooraa." "Jumala pitää sapatin." "Jumala pukeutuu tallitiin ja tefilliniin." "Jumala on piilossa." jne.

Tämä on räikeän ilmeistä, että ns. "Jumala" on juutalainen kansa. Olemme huomanneet tehden intensiivistä tutkimusta, lukiessamme kirjoista, jotka on kirjoitettu juutalaisille, juutalaisten toimesta, että JHVH [Jumala] on todella juutalainen kansa. Tutkiessaan Talmudia juutalaisia heidän rabbinsa [erityisesti ortodoksit] ohjaavat katsomaan KAIKKEA. Siihen sisältyy paljon piilotettua tietoa, joka on niin erittäin salassa pidettävää, että Talmudin opiskelijoilla on yleensä rabbiininen opettaja selventämässä ja selittämässä asioita, ja tämä on vain harvoille valituille, että äärimmäisen salassa pidettävää tietoa paljastetaan, jottei se paljastuisi julkisuuteen, mikä aiheuttaisi katastrofaalisen paheksunnan juutalaisia kohtaan ja sitä vastaan, mitä he ovat tehneet vuosisatojen ajan.

Lainauksia Talmudista:
Libbre David 37: "Se, että kertoisimme goylle mitään uskonnollisista suhteistamme, olisi yhtä kuin kaikkien juutalaisten tappaminen, sillä jos goyt tietäisivät, mitä me opetamme heistä, he tappaisivat meidät avoimesti."

Libbre David 37: "Jos juutalaista pyydetään selittämään jokin rabbiinikirjojen osa, hänen tulisi antaa vain väärä selitys. Joka rikkoo tätä määräystä, on surmattava."

Szaaloth-Utszabot, Jore Dia -kirja 17: "Juutalaisen tulee ja pitää vannoa valheellinen vala, kun goyt kysyvät, sisältävätkö kirjamme jotain heitä vastaan."

Hepreankielinen sana "Goy" on halventava sana pakanalle [ei-juutalaiselle], joka tarkoittaa karjaa. Juutalaiset tietysti valehtelevat ja yrittävät väittää, että se tarkoittaa "muukalaista", mutta jos lukee ja tutkii kirjoja, jotka on kirjoitettu JUUTALAISTEN toimesta, JUUTALAISILLE, on räikeän selvää, miten sitä käytetään. Juutalaiset ovat luonnostaan valehtelijoita ja petkuttajia. Se on heidän muukalaisessa sielussaan.

Rabbit jättävät vihjeitä tuolla tavalla omilleen ja rabbit paljastavat omilleen suullisella Toorallaan, Talmudilla jne.

Lisäksi heidän "elämänpuunsa" Adam Kadmonin, ketherin, malkhutin jne. kanssa on väline energian kanavoimiseksi juutalaisten agendaan.
"Malkhut, joka tunnetaan myös nimellä Shekhinah ja Knesset Yisrael, Israelin sielunjuuri (joka ilmenee juutalaiskansan muodossa)."(1)

Neuvon vahvasti pysymään erossa heidän elämänpuustaan ja siihen liittyvistä. Heidän sielunsa EI ole meidän sielumme. Juutalainen sielu ei ole sama kuin pakanallinen sielu. He ovat vieras sielu, ja meillä pakanoilla on tiettyjä sielun osa-alueita, joita juutalaisilta puuttuu.

Juutalaisten sielu on tunteeton, ja kuten useimmat tuntevat juutalaiskommunismin, jossa joukkomurhia ja muita julmuuksia tehtiin reilusti yli 100 miljoonan ihmisen edestä, juutalaiset kykenevät uskomattomaan julmuuteen ja raakuuteen. Yksi juutalaiskommunismin päätavoitteista on poistaa kaikki henkinen tieto kansalta. Ateismia rohkaistaan ja se pannaan täytäntöön. Selittääkseni lisää, tämä ei ole hyökkäys ateisteja vastaan, sillä koko käsite orjallisesta omistautumisesta ja palvonnasta juutalaisten keksimälle "Jumalalle" ja nasaretilaiselle, on juutalaisten luoma sen jälkeen, kun he olivat takavarikoineet hengellisen tiedon ja voimat. Tämä orjallinen palvonta [joka pitää nämä ohjelmat kukoistavina] on juutalaisten keksintö ja käsite. Ylintä olentoa EI ole olemassa. Todellisuudessa on olemassa mikrokosmos ja makrokosmos - äärettömyys. Mitä enemmän psyykkisiä ja henkisiä energioita johonkin kohdistetaan, erityisesti massamielellä, sitä voimakkaammaksi ja todellisemmaksi se tulee.

Poistamalla kaiken henkisen tiedon, väestö on silloin täysin niiden armoilla, joilla on tämä tieto ja kyky. Harva on tietoinen siitä, kuinka monta juutalaisten vihollista on vuosisatojen aikana kirottu [henkisesti murhattu]. Huippujuutalaisista, joilla on tämä tieto, tulee "Jumala". Tämä näkyy heidän Raamatun käytössä, joka on lähes jokaisessa kodissa, sairaaloissa, hotelleissa ja lukemattomissa muissa paikoissa, mikä luo alitajuisen yhteyden [jota tarvitaan noituuden toimimiseen]. Tämä on syy pakolliseen kirkkoon, pyhien kirjoitusten ulkoa opetteluun kristityille ja muslimeille [Koraani] ja niin edelleen, joten nämä iskostuvat alitajuntaan, mieleen ja sieluun; subliminaaleja. Juutalaiset nimittävät itsensä auktoriteeteiksi pakanoita kohtaan ja sanelevat sen mukaisesti. He määräävät ja kertovat meille pakanoille aina, miten meidän tulee elää, miten ajatella ja mitä voimme tehdä ja mitä emme voi tehdä. Heidän kyltymätön ahneutensa on ollut vastuussa siitä, että he ovat anastaneet ja hamstranneet okkultistista/henkistä tietoa koko tämän maailman vahingoksi.

Luovuusaspekti puuttuu myös heidän sielustaan. Heillä ei ole mitään omaa, sen enempää kuin heidän kristinuskon ja islamin ohjelmillaan, jotka on keksitty pakanuuden varastetuista ja turmeltuneista käsitteistä, joista on tarkoituksellisesti poistettu henkisyys.

Kuka tahansa, joka on tarpeeksi herkkä, voi aistia juutalaisen tyhjän auran. He imevät energiaa kuin loinen imee verta. Meillä on sielussamme aspekteja, jotka puuttuvat juutalaisilta täysin.

Myös tuo "Kaikki on yhtä" -paska, yhdessä rakkauspommitusten kanssa, joita New Age on täynnä... Sekin on juutalaista ja kuuluu heidän Shema-rukoukseensa, joka on yksi tärkeimmistä juutalaisuudessa:

"Kuule, Israel: Jumala on meidän Herramme, Jumala on yksi."
Tämä "Kaikki on yhtä" -paska kuuluu monoteismiin.

Lopuksi, kirjoitin tämän jo aiemmin, ja sen perusteella, mitä olen nähnyt sen jälkeen, tämä todella saa heidät ymmärtämään. Kommunismissa kaikkialla esiintyvästä termistä "Kansan", kuten "Pohjois-Korean kansantasavalta" jne. on pudotettu sana "Valittu" sen edestä. Rabbi-kirjoittajat myöntävät tämän nyt. Pakanakansa ei omista mitään.

Lainauksia Talmudista:
Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: "Kaikki muiden kansojen omaisuus kuuluu juutalaiselle kansalle, jolla on näin ollen oikeus ottaa se haltuunsa ilman minkäänlaisia tunnontuskia."

Seph. Jp., 92, 1: "Jumala on antanut juutalaisille vallan kaikkien kansojen omaisuuteen ja vereen."


_________________

(1) Howard Schwartzin kirjoittama ”Tree of Souls”

Muut viitteet: Encyclopedia of Jewish Myth, Magic and Mysticism, kirjoittanut rabbi Geoffrey W. Dennis.


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN