Jehova: "Murhaaja ja Valehtelija Alusta Alkaen"


2. Mooseksen kirja 15.3
Herra on soturi, Jahve on hänen nimensä.

Oikea totuus näkyy "Pyhässä Raamatussa", jossa lapsia vastaan tehdyt rikokset ovat levinneet; merkittävin on paha "Jumala" Jehova, joka uhraa pojastaan elävän veren uhrin [lapsimurha], joka on koko kristillisen messun / palvelun teema; simuloitu elävä veriuhri, joka todistaa kuka hän todella on. Lisätietoja, katso Kristillinen messu/jumalanpalvelus: ihmisuhrin simulaatio.

5. Mooseksen kirja 2.33 
Ja Herra, meidän Jumalamme, antoi hänet meidän eteemme, ja me löimme hänet, hänen poikansa ja koko hänen kansansa. 
2.34
Me valloitimme ja tuhosimme kaikki hänen kaupunkinsa, julistimme ne Herralle kuuluvaksi uhriksi ja surmasimme niissä joka ikisen miehen, naisen ja lapsen jättämättä eloon ainoatakaan.

5. Mooseksen kirja 7.23
Herra, teidän Jumalanne, antaa nuo kansat teidän valtaanne ja saattaa ne suureen sekasortoon, kunnes ne tuhoutuvat tyystin.
7.24 
Ja hän antaa heidän kuninkaansa sinun käsiisi, ja sinä hävität heidän nimensä taivaan alta; kukaan ei voi seisoa sinun edessäsi, ennenkuin sinä olet heidät hävittänyt. 

2. Mooseksen kirja 23.18
Kun uhraat minulle teurasuhrin veren, älä uhraa samalla kertaa mitään hapatettua, älköönkä minun juhlauhrini rasvaa jätettäkö jäljelle seuraavaan aamuun. 

"MURHAAJA JA VALEHTELIJA ALUSTA ALKAEN" 

4. Mooseksen kirja 25.16 - 4. Mooseksen kirja 25.17
Herra sanoi Moosekselle: »Käykää midianilaisten kimppuun ja hävittäkää heidät.»

4. Mooseksen kirja 31.17 - 4. Mooseksen kirja 31.18 
17 Tappakaa siis lapsista kaikki pojat ja tappakaa myös jokainen nainen, joka on maannut miehen kanssa. 
18 Mutta tytöt, jotka eivät ole maanneet miehen kanssa, saatte ottaa itsellenne.

Psalmit 137.9 Hyvin tekee se, joka tarttuu lapsiisi ja lyö ne murskaksi kallioon!

1. Samuelin kirja 15.3 Mene siis nyt ja kukista amalekilaiset. Julista heidät ja heidän omaisuutensa Herralle kuuluvaksi uhriksi. Älä sääli heitä vaan tapa kaikki, miehet ja naiset, lapset ja imeväiset, härät ja lampaat, kamelit ja aasit.

EI OLE ihme, että ne, jotka sitoutuvat kristilliseen ihmisvihaavaan, murhanhimoiseen energiaan, tekisivät nämä rikokset. 

ÄLÄ TAPA???? 
Luukas 19.27 
Mutta nuo viholliseni, jotka eivät tahtoneet minua kuninkaakseen – tuokaa heidät tänne ja teloittakaa heidät minun edessäni. 
- Jeesus Nasaretilainen käskemässä toisia murhaamaan

KUNNIOITA ISÄÄSI JA ÄITIÄSI????
Matteus 10.34 - Matteus 10.36 
34 Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa. En minä ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan. 
35 Minä olen tullut nostamaan pojan isäänsä, tyttären äitiään ja miniän anoppiaan vastaan.
36 Viholliset ovat oman talon väkeä.
- Jeesus Nasaretilainen 

KENET SAATANA KOSKAAN MURHASI?

Raamatussa tai kristinuskossa ei ole mitään hengellistä. Raamatussa on loputtomia ristiriitoja ja vastakkaisia jakeita. Niiden tarkoituksena on varmistaa, että Raamattu sopeutuu kaikkiin ajanjaksoihin ja tilanteisiin kristinuskon ohjelman jatkamiseksi. Eräät muinaiset kirjailijat huusivat apua salaa tehden joitain lisäyksiä; ei eroa antiikin taiteen ufoista [kirjoita tämä Googleen tai muuhun hakukoneeseen]. Lisätietoja piilotetuista viesteistä: klikkaa tästä.

Yllä oleva on vain hyvin pieni näyte loputtomasta murhasta, kidutuksesta, lasten ja vauvojen teurastamisesta sekä muista kauhistuttavista rikoksista, jotka on tehty Jehovan ja KYLLÄ, Jeesus Nasaretilaisen käskystä. Tämä yhdessä loputtomien itsemurhaneuvojen kanssa on Raamatun teema. Älä hämäänny tai tule petetyksi kristittyjen yrittäessä hämmentää sinua.

"SATAN" tarkoittaa sanskritiksi "TOTUUTTA". Saatana ei ole ristiriidassa itsensä kanssa. Jopa asianajaja todistaa syyllisyyden vastaajan ristiriitaisuuksien avulla. TODELLINEN VALEHTELIJA JA PETTÄJÄ on ristiriidassa itsensä kanssa!

"Me tuhoamme Jumalan" - Siionin oppineiden vanhinten protokollat.

"Saatana" tarkoittaa hepreaksi "vihollista".


Rabbi Yaacov Perrin sanoo: "Miljoona arabia ei ole juutalaisen kynnen arvoinen." (NY Daily News, 28. helmikuuta 1994, s.6).


PAKANOIDEN MASSAMURHA:
2. Mooseksen kirja 15.3
Herra on soturi, Jahve on hänen nimensä.

2. Mooseksen kirja 17.13
Näin Joosua voitti amalekilaiset ja heidän sotajoukkonsa.
17.14
Herra sanoi Moosekselle: »Kirjoita tämä kirjaan, ettei se unohdu, ja teroita se Joosuan mieleen: ’Minä pyyhin pois maan päältä amalekilaiset ja heidän muistonsakin.’»
17.15
Sitten Mooses rakensi alttarin ja antoi sille nimeksi »Herra on minun sotalippuni».
17.16
Hän sanoi: »Tämä on Herran sotalipun muistomerkki. Herra on käyvä sotaa amalekilaisia vastaan sukupolvesta toiseen.»

JEHOVA TEKEE LISÄÄ MURHIA:
2. Mooseksen kirja 23.27
Minä lähetän kauhun kulkemaan edelläsi ja saatan sekasortoon kaikki kansat, joiden maahan sinä tulet. Minä ajan pakoon kaikki vihollisesi.


Rabbi Yitzhak Ginsburg julisti: "Meidän on tunnistettava, että juutalainen ja goyim eivät ole sama asia." (NY Times, 6. kesäkuuta 1989, s.5)
("goy" tai "goyim" - monikko, ovat juutalaisia halveksivia sanoja pakanoille. Juuri ”goeti” on paholaisen sananjuuri. Saatana on pakanoiden Jumala ja todellinen Luoja-Jumalamme." Saatana tarkoittaa hepreaksi" ”vihollista".

JEHOVA MÄÄRÄÄ TUHANSIEN PAKANOIDEN MASSAMURHAN:
2. Mooseksen kirja 32.27
Hän sanoi heille: »Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: sitokaa miekka vyöllenne, kulkekaa edestakaisin leirin halki portilta portille ja tappakaa jokainen, jonka kohtaatte, olkoonpa vaikka oma veli, ystävä tai sukulainen.»
32.28
Leevin heimon miehet tekivät Mooseksen käskyn mukaisesti, ja kansasta sai sinä päivänä surmansa noin kolmetuhatta miestä.

JEHOVA MÄÄRÄÄ KANSANSA MURHAAVAN LISÄÄ PAKANOITA:
3. Mooseksen kirja 26.7
Vaan te ajatte heidät pakosalle ja kukistatte heidät.
26.8
Viisi teistä ajaa pakoon sata vihollista, sata teistä ajaa pakoon kymmenentuhatta, ja he kaatuvat teidän miekkaanne.


Yliopiston prof. Ehud Sprinzak kuvasi Kahanen ja Goldsteinin filosofiaa: "He uskovat Jumalan tahdon olevan, että he tekevät väkivaltaa "goyimeille", hepreaksi ei-juutalaisille." (NY Daily News, 26. helmikuuta 1994, s.5)

LISÄÄ KANAANILAISTEN PAKANOIDEN MASSAMURHAA:
4. Mooseksen kirja 21.3
Herra kuuli israelilaisten pyynnön ja antoi kanaanilaiset heidän käsiinsä. Niin israelilaiset julistivat heidät Herralle kuuluvaksi uhriksi ja tuhosivat kaupungit asukkaineen. Siitä paikka sai nimen Horma.

TÄSSÄ ON KANNIBALISMIA - KUOLLEIDEN PAKANOIDEN SYÖMISTÄ:
4. Mooseksen kirja 23.24
Katso, Israel nousee kuin leijona, niin kuin jalopeura se kohoaa jaloilleen, se ei käy levolle, ennen kuin on syönyt saaliinsa ja juonut surmattujen verta.


LAINAUS JUUTALAISESTA TALMUDISTA: Sanhedrin 59a: "Goyimin murha on kuin villin eläimen tappaminen."

MIDIANILAISTEN PAKANOIDEN KANSANMURHA:
4. Mooseksen kirja 25.16
Herra sanoi Moosekselle:
25.17
»Käykää midianilaisten kimppuun ja hävittäkää heidät.»

4. Mooseksen kirja 31.7
Sotajoukko hyökkäsi Midianin maahan noudattaen käskyä, jonka Herra oli Moosekselle antanut, ja tappoi kaikki miehet.


LAINAUS JUUTALAISESTA TALMUDISTA:
18. Tosefta. Aboda Zara B, 5: "Jos goy tappaa goyin tai juutalaisen, hän on vastuussa; mutta jos juutalainen tappaa goyin, hän ei ole vastuussa."
4. Mooseksen kirja 31.8
Surmattujen joukossa olivat midianilaisten viisi kuningasta, Evi, Rekem, Sur, Hur ja Reba. Israelilaiset löivät kuoliaaksi myös Bileamin, Beorin pojan.


LAINAUKSIA JUUTALAISESTA TALMUDISTA: Yebhamoth 11b: "Seksuaalinen kanssakäyminen pienen tytön kanssa on sallittua, jos hän on kolmen vuoden ikäinen."
Nidrasch Talpioth, s. 225-L: "Jehova loi ei-juutalaisen ihmismuodossa, jotta petojen ei tarvitse palvella juutalaista. Ei-juutalainen on ihmismuodossa oleva eläin, ja hänet tuomitaan palvelemaan juutalaista päivin ja öin."

PAKANALAPSIEN JA NAISTEN ORJUUTTAMINEN:
4. Mooseksen kirja 31.9
He ottivat vangiksi naiset ja lapset ja saivat ryöstösaaliiksi midianilaisten kaikki juhdat, kaiken karjan ja muun omaisuuden.
31.10
He polttivat midianilaisten asuttamat kylät ja heidän leiripaikkansa,
31.11
ja ottivat mukaansa kaiken keräämänsä saaliin, niin ihmiset kuin eläimetkin.


LAINAUS JUUTALAISESTA TALMUDISTA:
Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: "Kaikkien muiden kansojen omaisuus kuuluu juutalaiselle kansakunnalle, jolla on näin ollen oikeus tarttua siihen ilman mitään tunnonvaivoja."

LISÄÄ PAKANOIDEN MASSAMURHAA JA KANSANMURHAA. KAIKKI PAKANOIDEN OMAISUUDENOTTO ON RÄIKEÄ ESIMERKKI SIITÄ, MITÄ ISRAELIN BANDIITTIVALTIO ON TEHNYT NYKYPÄIVÄN PALESTIINALLE (POLVEUTUNEET FILISTELEALAISISTA):

5. Mooseksen kirja 2.20 - 5. Mooseksen kirja 2.23
Tämäkin alue luetaan refalaisten maahan kuuluvaksi, koska siellä muinoin asui refalaisia, joita ammonilaiset sanoivat samsumilaisiksi. Nämä olivat mahtava ja lukuisa kansa, ja he olivat yhtä kookkaita kuin anakilaiset, mutta Herra hävitti heidät ammonilaisten tieltä. Ammonilaiset ottivat haltuunsa heidän maansa ja asettuivat sinne asumaan. Samalla tavoin Herra oli auttanut Seirissä asuvia Esaun jälkeläisiä, joiden tieltä hän hävitti horilaiset. Näin Esaun jälkeläiset olivat saaneet haltuunsa heidän maansa ja asettuneet sinne. Siellä he asuvat edelleenkin. Avvilaiset asuivat maaseudun kylissä Gazaan saakka, mutta Kaftorista lähtenyt kansa hävitti heidät ja asettui asumaan heidän alueilleen.


LAINAUS JUUTALAISESTA TALMUDISTA: Hilkkoth Akum X1: "Älä armahda goyimia."

5. Mooseksen kirja 2.30 - 5. Mooseksen kirja 2.34
Mutta Sihon, Hesbonin kuningas, ei halunnut päästää meitä alueensa halki, sillä Herra, teidän Jumalanne, oli paaduttanut hänen mielensä ja kovettanut hänen sydämensä antaakseen hänet teidän käsiinne, kuten sitten tapahtuikin. Herra sanoi minulle: ’Minä annan Sihonin ja hänen maansa pian teidän käsiinne. Lähtekää siis valloittamaan hänen maataan ja ottakaa se omaksenne!’ Sihon tuli sotajoukkoineen Jahasiin taistelemaan meitä vastaan. Mutta Herra, meidän Jumalamme, antoi hänet meidän käsiimme, ja me kukistimme hänet, hänen poikansa ja koko hänen sotajoukkonsa.
Me valloitimme ja tuhosimme kaikki hänen kaupunkinsa, julistimme ne Herralle kuuluvaksi uhriksi ja surmasimme niissä joka ikisen miehen, naisen ja lapsen jättämättä eloon ainoatakaan.


LAINAUS JUUTALAISESTA TALMUDISTA:
Seph. Jp., 92, 1: "Jumala on antanut juutalaisille vallan hallita kaikkien kansojen omaisuutta ja verta."
5. Mooseksen kirja 2.35
Vain karjan ja valloitetuista kaupungeista kootun ryöstösaaliin me otimme itsellemme.


LAINAUS JUUTALAISESTA TALMUDISTA:
Sanhedrin 57a. "Kun juutalainen murhaa pakanan ("Cuthean"), kuolemanrangaistusta ei tule. Mitä juutalainen varastaa pakanoilta, hän voi pitää."
Baba Kamma 37b. Pakanat ovat lain suojan ulkopuolella, ja Jumala on "paljastanut heidän rahansa Israelille".

5. Mooseksen kirja 2.36 - 5. Mooseksen kirja 2.37
Alkaen Aroerista, joka on Arnonin jokilaakson partaalla, ja itse laaksossa olevasta kaupungista aina Gileadiin saakka ei ollut yhtään linnoitettua kaupunkia, jonka muurit olisivat olleet meille liian korkeat. Herra, meidän Jumalamme, antoi kaikki nuo kaupungit meidän haltuumme. Vain ammonilaisten alueista, sekä Jabbokin jokilaakson varsilta että vuoristokaupungeista, te pysyitte loitolla noudattaen siten Herran, meidän Jumalamme, käskyä.

HEETIT, GIRGASHITIT, AMORITIT, KANAANIT, PERISSITIT, HIVVITIT JA JESUBITIT OVAT KAIKKI PAKANAKANSAKUNTIA.

5. Mooseksen kirja 7.1 - 5. Mooseksen kirja 7.4
Kun Herra, teidän Jumalanne, vie teidät siihen maahan, jota nyt olette menossa ottamaan omaksenne, hän hävittää tieltänne seitsemän teitä suurempaa ja mahtavampaa kansaa: heettiläiset, girgasilaiset, amorilaiset, kanaanilaiset, perissiläiset, hivviläiset ja jebusilaiset. Kun Herra, teidän Jumalanne, on antanut nämä kansat teidän käsiinne ja te olette ne lyöneet, julistakaa ne Herralle kuuluvaksi uhriksi ja tuhotkaa ne. Älkää liittoutuko niiden kanssa älkääkä osoittako niille armoa. Älkää avioituko näihin kansoihin kuuluvien kanssa. Älkää myöskään antako tyttäriänne heille vaimoiksi älkääkä ottako heidän tyttäriään vaimoiksi pojillenne, sillä he viettelisivät poikanne luopumaan Herrasta ja palvelemaan vieraita jumalia. Jos annatte tämän tapahtua, Herra vihastuu teihin ja tekee teistä heti lopun.

TÄSSÄ KOHTAA JUUTALAISET OVAT ILMEISIÄ PAKANAJUMALIEN TUHOAMISESTA:
5. Mooseksen kirja 7.5 - 5. Mooseksen kirja 7.6
Tehkää sen sijaan heille näin: repikää maahan heidän alttarinsa, murskatkaa heidän kivipatsaansa, hakatkaa poikki heidän asera-paalunsa ja polttakaa heidän jumalankuvansa. Muistakaa, että olette Herralle, Jumalallenne, pyhitetty kansa. Herra, teidän Jumalanne, valitsi teidät maailman kaikkien kansojen joukosta omaksi kansakseen.

5. Mooseksen kirja 7.21 - 5. Mooseksen kirja 7.24
Älkää pelätkö, sillä Herra, teidän Jumalanne, suuri ja pelottava Jumala, on teidän keskellänne. »Herra, teidän Jumalanne, karkottaa nämä kansat teidän tieltänne vähitellen. Teidän ei tule pyrkiä kerralla hävittämään niitä, etteivät villieläimet lisääntyisi ja kävisi teille vaivaksi. Herra, teidän Jumalanne, antaa nuo kansat teidän valtaanne ja saattaa ne suureen sekasortoon, kunnes ne tuhoutuvat tyystin. Herra antaa myös niiden kuninkaat teidän käsiinne, ja te pyyhitte heidän nimensäkin pois maan päältä. Kukaan ei pysty teitä vastustamaan, vaan te hävitätte kaikki.


Pakanoille on annettu juutalaisten valheita. Meidät on erotettu jumalistamme ja kulttuuristamme. Nämä on korvattu fiktiivisillä juutalaisilla hahmoilla, joita pakanat voivat orjallisesti palvoa joka luo voimakkaan alitajunnan välisen yhteyden. Tästä johtuen pakanat taistelevat aina sotia juutalaisten puolesta eivätkä edes ajattele mitä he todella tekevät. Irakissa tapahtunut sota on täydellinen esimerkki.


5. Mooseksen kirja 7.25 - 5. Mooseksen kirja 7.26
Polttakaa heidän jumalankuvansa. Älkää ahneuksissanne ottako niistä itsellenne hopeaa tai kultaa, ettette joutuisi heidän jumaliensa pauloihin, sillä ne ovat iljetys Herralle, teidän Jumalallenne. Sellainen iljetys on julistettava tuhon omaksi. Älkää siis viekö siitä mitään kotiinne, ettette itsekin joutuisi tuhon omiksi. Inhotkaa epäjumalia, kauhistukaa ja karttakaa niitä; ne on tuhottava.

5. Mooseksen kirja 12.27 - 5. Mooseksen kirja 12.30
Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla. Teurasuhreista vuodatettakoon Herran alttarille veri; lihan saatte syödä itse. Noudattakaa ja totelkaa kaikkia näitä määräyksiä, jotka minä nyt annan teille. Te ja jälkeläisenne menestytte aina, kun teette sitä, mikä Herran käskyn mukaan on oikeaa ja hyvää.
Kun Herra, teidän Jumalanne, on hävittänyt ne kansat, joiden maan te nyt menette ottamaan haltuunne, ja kun te olette asettuneet asumaan heidän maahansa, varokaa, ettette myöhemminkään joudu heidän pauloihinsa jäljittelemällä heidän tapojaan. Älkää ottako selkoa siinä maassa asuvien kansojen jumalista älkääkä kyselkö, miten nuo kansat palvelivat jumaliaan.

Ihmisen energia ei riitä, on oltava myös eläinveriuhreja:

2. Mooseksen kirja 20.24
Rakentakaa maa-alttari minua varten ja uhratkaa sillä polttouhrinne ja yhteysuhrinne, lampaanne ja nautanne. Paikassa, jonka pyhitän omalle nimelleni, minä tulen luoksenne ja siunaan teitä.

2. Mooseksen kirja 24.4 - 2. Mooseksen kirja 24.8
Mooses kirjoitti muistiin kaikki Herran antamat määräykset.
Seuraavana aamuna Mooses rakensi vuoren juurelle alttarin ja pystytti sen luo kaksitoista kivipatsasta Israelin kahdentoista heimon mukaan. Hän lähetti israelilaisia nuorukaisia uhraamaan polttouhreja ja teurastamaan sonneja yhteysuhriksi Herralle. Puolet niiden verestä Mooses pani uhrimaljoihin, ja puolet hän vihmoi alttarille. Sitten hän otti liiton kirjan ja luki sen kansan kuullen, ja kansa sanoi:
»Me teemme kuuliaisesti kaiken, mitä Herra on käskenyt.» Mooses otti veren, vihmoi sillä kansaa ja sanoi: »Tämä on sen liiton veri, jonka Herra nyt tekee teidän kanssanne näillä ehdoilla.»

Lisää ohjeita jehovalta veren uhraamiseen:
2. Mooseksen kirja 23.18
Kun uhraat minulle teurasuhrin veren, älä uhraa samalla kertaa mitään hapatettua, älköönkä minun juhlauhrini rasvaa jätettäkö jäljelle seuraavaan aamuun.

2. Mooseksen kirja 29.10 - 2. Mooseksen kirja 29.31
»Tuo sonni pyhäkköteltan eteen uhriksi, ja Aaron ja hänen poikansa pankoot kätensä sen pään päälle. Teurasta sonni Herran edessä pyhäkköteltan ovella, ota sen verta, sivele sitä sormillasi alttarinsarviin ja kaada loput verestä alttarin juurelle. Ota sisälmyksiä peittävä rasva, maksan takalohko, munuaiset ja niiden ympärillä oleva rasva ja polta ne uhrina alttarilla. Mutta sonnin liha, nahka ja sen mahan sisältö sinun tulee polttaa tulessa leirin ulkopuolella; se on syntien sovitusuhri.
»Ota sitten toinen pässi, ja Aaron ja hänen poikansa pankoot kätensä sen pään päälle. Teurasta pässi ja vihmo sen veri joka puolelle alttaria. Paloittele pässi, pese sen sisälmykset ja koivet ja pane ne pään ja ruhonkappaleiden päälle. Polta koko pässi uhrina alttarilla; se on polttouhri Herralle, mieluisasti tuoksuva, Herralle kuuluva tuliuhri.
»Ota myös toinen pässi, ja Aaron ja hänen poikansa pankoot kätensä sen pään päälle. Teurasta pässi, ota sen verta, sivele sitä Aaronin ja hänen poikiensa oikeaan korvannipukkaan, oikeaan peukaloon ja oikeaan isoonvarpaaseen ja vihmo loput verestä joka puolelle alttaria. Ota verta alttarilta sekä pyhää öljyä ja pirskota sitä Aaronin ja hänen poikiensa päälle sekä heidän vaatteidensa päälle. Niin hän ja hänen poikansa samoin kuin heidän vaatteensa tulevat pyhiksi.
»Ota virkaanvihkimisessä uhrattavasta pässistä sen rasva, rasvahäntä ja sisälmyksiä peittävä rasva, maksan takalohko, munuaiset ja niiden ympärillä oleva rasva sekä oikea reisi. Ota myös yksi leipä, yksi öljyyn leivottu uhrikakku ja yksi ohut leipä Herran eteen asetetusta happamattomien leipien korista. Anna ne kaikki Aaronille ja hänen pojilleen. Heidän tulee heiluttaa niitä edestakaisin ja sillä tavoin omistaa ne tarjousuhrina Herralle. Ota ne sitten heiltä ja polta ne alttarilla yhdessä polttouhrin kanssa. Se on Herralle mieluisa tuoksu, Herralle kuuluva tuliuhri. Ota sitten rintapala Aaronin vihkimyspässistä ja omista se tarjousuhrina Herralle. Se osa jääköön sinulle. Näin sinä pyhität Aaronin ja hänen poikiensa vihkimyspässistä otetun rintapalan, joka on omistettu tarjousuhrina Herralle, sekä uhrilahjaksi annetun reiden. Olkoon Aaronin ja hänen poikiensa ikuisena oikeutena saada nämä palat israelilaisilta itselleen. Ne ovat uhrilahja, papeille kuuluva anti, jonka israelilaiset erottavat yhteysuhreistaan, ja samalla se on uhrilahja Herralle.
»Aaronin pyhät vaatteet siirtykööt hänen pojilleen sukupolvesta toiseen, ja aina kun joku heistä voidellaan ja vihitään virkaan, hänellä tulee olla yllään nämä vaatteet. Seitsemäntenä päivänä pukeutukoon niihin se hänen poikansa, josta tulee pappi hänen jälkeensä ja joka saa astua pyhäkkötelttaan suorittamaan palvelusta.
»Ota vihkimyspässi ja keitä loput sen lihoista pyhällä alueella.»

Kolmas Mooseksen Kirja ensimmäinen luku
3. Mooseksen kirja 1.1 - 3. Mooseksen kirja 1.17
Herra kutsui Mooseksen pyhäkköteltan luo ja puhui hänelle teltan sisältä näin:
»Sano israelilaisille: Aina kun joku teistä tahtoo tuoda Herralle uhrilahjaksi karjaeläimen, hän voi tuoda naudan, lampaan tai vuohen.
»Jos hän tahtoo antaa polttouhriksi naudan, hän ottakoon virheettömän sonnin ja tuokoon sen pyhäkköteltan ovelle, jotta Herra olisi hänelle suosiollinen. Hän pankoon kätensä uhrieläimen pään päälle, ja niin Herra hyväksyy hänen lahjansa ja hänen syntinsä sovitetaan. Hän teurastakoon sonnin siellä Herran edessä, ja papit, Aaronin jälkeläiset, tuokoot uhriveren ja vihmokoot sen joka puolelle alttaria, joka on pyhäkköteltan oven edessä. Tämän jälkeen hän nylkeköön ja paloitelkoon uhrieläimen. Papit, Aaronin jälkeläiset, tehkööt tulen alttarille ja latokoot puita tuleen. Sitten he asettakoot sekä lihapalat että pään ja rasvan palavien puiden päälle alttarille. Uhrieläimen sisälmykset ja koivet pestäköön vedellä, ja pappi polttakoon kaiken alttarilla. Tämä on polttouhri, tuoksuva tuliuhri, joka on Herralle mieluisa.
»Jos hän tahtoo uhrata pikkukarjaa, lampaan tai vuohen, hän tuokoon virheettömän pässin tai pukin ja teurastakoon sen Herran edessä alttarin pohjoissivulla. Papit, Aaronin jälkeläiset, vihmokoot veren joka puolelle alttaria. Sitten hän paloitelkoon eläimen ja pappi latokoon palat sekä pään ja rasvan palavien puiden päälle alttarille. Sisälmykset ja koivet pestäköön vedellä, ja pappi vieköön kaiken alttarille uhrina poltettavaksi. Tämä on polttouhri, tuoksuva tuliuhri, joka on Herralle mieluisa.
»Jos joku tahtoo uhrata Herralle polttouhrina linnun, hän tuokoon uhrilahjaksi metsäkyyhkyn tai muun kyyhkysen. Pappi tuokoon linnun alttarin luo, repäisköön irti pään ja polttakoon sen alttarilla. Mutta veri on puserrettava alttarin kylkeen. Kupu sisällyksineen papin tulee heittää alttarin itäpuolelle, paikkaan, jonne kootaan uhrirasvan tuhka. Sitten hän repiköön linnun auki siivistä kiinni pitäen, ei kuitenkaan kahtia, ja polttakoon sen palavien puiden päällä alttarilla. Tämä on polttouhri, tuoksuva tuliuhri, joka on Herralle mieluisa.

Kolmas Mooseksen Kirja seitsemäs luku
3. Mooseksen kirja 7.1 - 3. Mooseksen kirja 7.5
»Nämä ovat hyvitysuhrin toimittamista koskevat ohjeet. Tämä uhri on erityisen pyhä. Siinä paikassa, jossa polttouhrieläimet teurastetaan, teurastettakoon myös hyvitysuhrieläin, ja sen veri vihmottakoon joka puolelle alttaria. Eläimestä uhrattakoon kaikki rasva, rasvahäntä ja sisälmyksiä peittävä rasva, munuaiset ja se rasva, joka on niiden ympärillä lantiolihaksissa, sekä maksan takalohko, joka irrotetaan munuaisten vierestä. Pappi polttakoon kaikki nämä alttarilla tuliuhrina Herralle. Tämä on hyvitysuhri.

3. Mooseksen kirja 7.14
Uhrilahjoistaan hän tuokoon yhden joka lajia lahjaksi Herralle. Pappi, joka vihmoo yhteysuhrin veren, saa pitää ne.

”HERRA” TARVITSEE JOKA VERITIPAN VERIUHRISTA:
3. Mooseksen kirja 7.27
Jokainen, joka syö verta, poistettakoon kansansa keskuudesta.

Tässä tarvitaan lisää veriuhreja jotta jehovan aiheuttama spitaalinen kirous poistettaisiin:

3. Mooseksen kirja 14.34
Kun te olette saapuneet Kanaaninmaahan, jonka minä annan teidän omaksenne, ja minä sallin spitaalin tarttua siellä johonkin taloon

3. Mooseksen kirja 14.49 - 3. Mooseksen kirja 14.57
Pappi ottakoon talon puhdistamiseksi kaksi lintua, setripuuta, karmiininpunaista villaa ja iisopin oksia. Toisen linnun hän teurastakoon virtaavalla vedellä täytetyn saviastian päällä. Sitten hän ottakoon setripuun, karmiininpunaisen villan ja iisopin oksat sekä elävän linnun, kastakoon ne teurastetun linnun vereen ja veteen ja pirskottakoon verta ja vettä taloon seitsemän kertaa. Kun hän näin on puhdistanut talon linnunverellä, virtaavalla vedellä, elävällä linnulla, setripuulla, iisopilla ja karmiininpunaisella villalla, hän päästäköön elävän linnun lentämään ulos kaupungista. Kun pappi on tällä tavoin toimittanut sovitusmenot, talo on puhdas.»
Tähän päättyy kaikkia spitaalitauteja, päärupea, vaatteissa tai taloissa esiintyvää spitaalia, kyhmyjä, hilseileviä ihottumia ja vaaleita laikkuja koskeva laki. Tämän lain perusteella tiedetään, milloin taudin saaneet ovat saastaisia ja milloin puhtaita. Tämä oli spitaalia koskeva laki.

Lisää esimerkkejä Juutalaisesta veriuhrauksesta Jehovalle:
Kolmas Mooseksen Kirja 8: 14-32
Kolmas Mooseksen Kirja 9: 1-24
Kolmas Mooseksen Kirja 14: 1-5
Kolmas Mooseksen Kirja 14: 12-28
Kolmas Mooseksen Kirja 23: 12-21
Neljäs Mooseksen Kirja 19: 1-7


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN