Kopio Katolisesta Tunnustusalustasta


Tämä on säälittävää, mutta antaa hyvät naurut. Tämä on kopio katolisen synnintunnustuksen alkuoppaasta. Huumorin lisäksi tätä lukiessa on enemmän kuin selvää, että nämä ihmiset ovat vakavasti SAIRAITA.

Tämä on niin elämänvastaista ja täydellinen esimerkki siitä, miten muukalais-"Jumala" vihaa ihmiskuntaa ja kaikkea inhimillistä. Kaikki inhimilliset piirteet on käsitelty tässä; se, mikä tekee meistä kaikista ihmisiä. Nämä opit ovat niin ihmisvastaisia ja muukalaismaisia. Pahempaa on se, miten he työntävät näitä sairaita opetuksia viattomille lapsille ja tuhoavat lisää ihmishenkiä. Tämän sairaan "uskonnon" on tultava tiensä päähän, ja pian ei ole tarpeeksi pian!

 


 

Sen lisäksi, että kerromme syntiemme LUONTEEN, meidän on myös muistettava, niin pitkälle kuin mahdollista, kuinka monta kertaa olemme niitä tehneet, ja kerrottava myös (ja vain) ne TILANTEET, jotka toisinaan voivat joko tehdä anteeksiantamattomasta synnistä kuolevaisen tai kuolemansynnistä huomattavasti pahemman. Olenko koskaan jättänyt tunnustamatta vakavaa syntiä tai peitellyt sitä? Olenko syyllistynyt epäkunnioitukseen tätä sakramenttia kohtaan jättämällä tutkimatta omatuntoni huolellisesti?

Olenko laiminlyönyt rippi-isän antaman katumuksen tai rikkonut hänen ohjeitaan? Olenko laiminlyönyt pääsiäisvelvollisuuden ottaa vastaan pyhä ehtoollinen tai jättänyt tunnustamatta syntini vuoden kuluessa? Onko minulla vakavia syntejä, jotka minun on ensin tunnustettava (epäpuhtaus, juopumus jne.)?

Ensimmäinen käsky

Toinen käsky

Kolmas käsky

Neljäs käsky

Mitä tulee lapsiini:

Viides ja kahdeksas käsky

Kuudes ja yhdeksäs

Seitsemäs ja kymmenes käsky

MUUT SYNNIT


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN