Saatanan Ilon Päivitykset


22/Maaliskuu/2022:

Uusimmat päivitykset:

Saatanan Ilo on virallisesti siirtynyt vain kryptolahjoituksiin. Tästä päätettiin suuren harkinnan jälkeen. Päivitetty lahjoitussivu, Klikkaa TÄSTÄ.


9/Joulukuu/2021:

Uusimmat päivitykset: 6/Marraskuu/2021:

Uusimmat päivitykset: 

Demonit -osiota päivitetään. 


12/Lokakuu/2021:

Uusimmat päivitykset: 

Ylipappi Hooded Cobran 666:n luoma sivu Azazelin syventävästä tiedosta on pystyssä. Klikkaa tästä lukeaksesi enemmän suuresta Azazelista.

Pieniä uudistuksia Demonien hakemistosivuun [lisää tulossa].

10/Lokakuu/2021:

Pieni päivitys 1: Saatanalliset symbolit -sivu (Enemmän Saatanallisia symboleja tullaan lisäämään selitysten kera) - klikkaa tästä.
Pieni päivitys 2: Herra Azazelin sivun ensimmäinen päivitys (Suuri päivitys syventävällä & hieraattisella tiedolla on tulossa seuraavina päivinä) - klikkaa tästä.


17/Syyskuu/2021:

Laajan nettisensuurin ja Yhdysvalloissa ja läntisessä maailmassa käynnissä olevien vapauksiamme ja taloudellisia vapauksiamme vastaan suunnattujen uhkien vuoksi Saatanan Ilo ottaa tästä lähtien vastaan lahjoituksia kryptovaluutan kautta. Yhä kasvava sensuurin uhka Yhdysvalloissa ja läntisessä maailmassa kasvaa räjähdysmäisesti ajan myötä. Saatanan Ilo ei pelkää sanoa totuutta, eikä tämä tule koskaan muuttumaan. Satanismissa on kyse vapaudesta. 

Edellä mainitun todellisuuden vuoksi kryptovaluutat ovat nyt ensisijainen tapa lahjoittaa. Kaikkia kehotetaan käyttämään sen sijaan kryptovaluuttaa ja alkamaan siirtyä pois valtavirran prosessoreista tämän vuoksi. Kryptovaluutan ostaminen, lähettäminen, lahjoittaminen ja säilyttäminen on hyvin helppoa.

Jos haluat ilmoittaa meille lahjoituksesta, kysyä mitä tahansa asiaan liittyvää kysymystä siitä, miten lahjoittaa, tai jos haluat lahjoittaa muilla kuin alla mainituilla kryptovaluutoilla, älä epäröi lähettää meille sähköpostia osoitteeseen  [email protected]

Lahjoittaaksesi, klikkaa tästä.

29/Elokuu/2021:

Viesti Ylipappi Hooded Cobra 666:lta:

Kaikki verkkosivuston sisältö päivitetään ja saatetaan ajan tasalle. askel askeleelta. Tämä sisältää myös uutta ja tärkeää tietoa, jota täydentävät JoS:ia, meditaatioita, ohjeita, tietoa JoS:n Jumalista jne.

Viimeisin päivitys: 


27/Elokuu/2021:

Viesti Ylipappi Hooded Cobra 666:lta:

Koko sivusto on päivitetty. Monien kieliopillisten korjauksia, on myös joitakin suuria rakenteellisia päivityksiä. Tämä on ollut pohjana ja kehyksenä, jonka pohjalta jatkamme nyt suurinta osaa odotettuihin sisältöpäivityksiin.

Kiitämme koko sydämestämme veli Soaring Eagle 666:ta, sillä hän teki suuren työn, jotta tämä projekti toteutuisi. Lydiaa, muita jäseniä, jotka ovat auttaneet löytämään virheitä tai vikoja, ja tietysti Satanic Eaglea grafiikasta, joka on uusittu ja hiottu. 

Tämän pitäisi toimia todisteena ja esimerkkinä siitä, mitä voimme yhdessä saavuttaa. Useimmat eivät ymmärrä sitä valtavaa työmäärää, jonka tämä vaati ihmisiltä, erityisesti Soaring Eagle, joka loi täydellisen taustajärjestelmän kaikille HTML-sivuille, hauille jne.

Olen valvonut toimintaa ja varmistanut, että muotoilu ja kaikki se, mikä teki JoSista kauniin ja klassisen ja antoi sille luonteen, on säilynyt muuttumattomana. Sivusto on nyt myös puhelinystävällisempi, houkuttelevampi ja kauniimpi, mutta sen klassinen luonne ei ole kärsinyt. [puolet internetin käyttäjistä käyttää puhelinta]. 

Virallinen ilmoitus päivityksestä on luettavissa klikkaamalla tästä.

YLISTETTY SAATANA!!!!1/Tammikuu/2020:

Viesti ylipapitar Maxine Dietrichiltä: 
Se on surullinen tosiasia, että joillakin idiooteilla ei ole parempaakaan tekemistä ajallaan eikä heillä ole omaa "elämää", että heidän täytyy käyttää energiaa, aikaa ja vaivaa minun esiintymiseeni verkossa. 


Entiset Joy of Satan Yahoo-ryhmät eivät ole enää toiminnassa. Emme voi enää moderoida niitä, Yahoo on pilannut kaikki nämä ryhmät. 

Joy of Satan Ancient Forums: https://www.Ancient-Forums.com on avoin kaikille. Sinun ei tarvitse rekisteröityä, koska se on avoinna yleisölle. 


28/Maaliskuu/2019:

Lycos/Angelfire-palvelin sulki koko Joy of Satanin pääsivuston. Palvelinten sulkemiset eivät ole meille mitään uutta. Tämä selittää kaikki rikkinäiset linkit, sillä minulla on vuosien varrella ollut tarpeeksi järkeä olla laittamatta kaikkea yhdelle sivustolle, vaan mahdollisimman monelle. Siten ne eivät kaikki kaadu. Teemme töitä näiden korjaamiseksi. Teemme kaikkemme saadaksemme kaiken toimimaan jälleen. Vihollinen on hyökännyt meitä vastaan säälimättömästi, kun olemme paljastaneet ne. Tähän kuuluu myös se, miten he kiinnittivät pommin autoni alle vuonna 2006.

Saatana kertoi minulle 30. huhtikuuta 2004: "Henkesi kimppuun kohdistuu monia yrityksiä. Useimmista niistä et koskaan saa tietää. Yksikään niistä ei tule onnistumaan. Mutta tiedä yksi asia: HE KAIKKI TULEVAT TUNTEMAAN MINUT."

Lisäksi eräänä aamuna useita vuosia sitten heräsin ääniin olohuoneessani. Siellä oli FBI:n agentteja, jotka keskustelivat mieheni kanssa ja kertoivat, kuinka he sieppasivat vihollisen, joka aikoi murhata meidät molemmat. 

Palatakseni sivustoihin, jos havaitsette silmukointia tai jos selaimenne ohjaa teidät angelfire-sivulle, teidän on tyhjennettävä välimuistinne. On surullinen tosiasia, että vihollinen tekee ja on tehnyt kaikkensa saadakseen internetin hallintaansa ja pilatakseen sen. Vihollisella on ollut 96 prosenttia tiedotusvälineistä hallinnassaan vuosikymmenien ajan. Vasta internetin jälkeen on ollut mahdollisuuksia todelliseen sananvapauteen. Monta vuotta sitten, kun internet oli melko uusi, noin vuonna 2002, kun ensimmäisen kerran perustin Joy of Satan -sivuston, kaikki oli niin erilaista. Kaikki oli käyttäjäystävällistä aina Yahoon e-ryhmistä ilmaiseen ja helppokäyttöiseen nettisähköpostiin. Myös verkkopalvelimet olivat tuolloin paljon erilaisia. Useimmilla oli helposti saatavilla HTML-koodaus ja muu koodaus, mikä tarjosi käyttäjäystävällisyyttä ja joustavuutta verkkosivustoa perustettaessa. Kaikki tämä on muuttunut huonompaan suuntaan. Tämä koskee myös tietokoneita. Vuosia sitten saattoi ostaa uuden tietokoneen, tuoda sen kotiin, käynnistää ja konfiguroida sen jne. Nyt on "rekisteröidyttävä" ja annettava kaikenlaisia vaativia henkilökohtaisia tietoja, jotta voi edes käyttää sitä, MISTÄ ON MAKSANUT. JUUTALAINEN VAATII TIETOJA! 

"Aivan kuten [JHVH:n] kansa ei voi nähdä teitä, te ette voi nähdä heitä, mutta he tulevat ilmenemään räikeästi, kun maapallo lähestyy asiamme huipentumaa."
- Amdusias (yksi pakanajumalistamme)
Hänen henkilökohtainen lausuntonsa, jonka hän antoi Joy of Satan Ministrylle vuonna 2003.

Se, mitä Lucifuge Rofocal (yksi pakanajumalistamme) kertoi HP Hooded Cobralle äskettäin, oli hyvin hälyttävää. Lucifuge Rofocalin planeetta tuhoutui. He kaikki saivat implantin. Kun tämä välähdyspiste tapahtuu, kaikki on menetetty. Lucifuge Rofocal onnistui pakenemaan joidenkin muiden kanssa. Tämä selittää sen, miksi harmailla avaruusolennoilla on räikeä mikrosiru päässään, jonka syvällä meditatiivisessa tilassa olevat voivat nähdä katsoessaan heidän suuriin ötökkäsilmiinsä.